Megan Fox

A cowgirl bob idén nyáron még a klasszikus bobnál is népszerűbb lesz

Ha tépelődsz a vagány tépett fazon és a sikkes bob frizura között, jó híreink vannak: a cowgirl bob egyesíti ezt a két mennyei frizurát.


Nem is hallottál még a cowgirl bobról? Megan Fox, a hajátalakítások védőszentje, most mutatta be a frizurát. A sztárfodrász Dimitris Giannetos által készített frizura a 2023-as őszi cowgirl vágás felnőtt változata, egy csipetnyi lágy, francia bobos nőiességgel.

A cowgirl bob igazán sokoldalú. Bár a megjelenés divatos, személyre szabható, így a frizurád nem lesz más stílusának másolata (hacsak nem akarod, hogy úgy nézzen ki).

Luke Hersheson fodrász tavaly ősszel alkotta meg a cowgirl vágást − a cowgirl bob elődjét −, és úgy jellemezte, hogy ez volt a legkeresettebb új szezonbeli fazonja.

A cowgirl vágás nyers és kész − egy kicsit tökéletlen, de gyönyörű, innen jött a név

− mondta a GLAMOUR-nak, megjegyezve, hogy bár erős hasonlóságot mutathat a shaggel vagy a lobbal, mégis egy újfajta megközelítést jelent: „a cowgirl cut a kettő keresztezése, függönyös frufruval".

Most, hogy a nyár már a nyakunkon van, nem meglepő, hogy a cowgirl vágások cowgirl bobokká alakulnak, inspirációt merítve a rövid, meleg időjárás-barát stílusból, amelyet már ismerünk és szeretünk − pláne, hogy Megan Fox olyan jól néz ki vele.

A cowgirl bob csavar egyet a francia bobon, sikkes, darabos frufruval és tompa, telt hosszal. Népszerűségének az sem árt, hogy a country zene és a cowgirl esztétika egyszerre éli reneszánszát.

Ez a vágás jó választás, ha szereted a teltebb, egyhosszú, rövid bobot, enyhe textúrázással a végeken.

Így készítsd el!

A megjelenés megalkotásához használj egy hajsütővasat, és csavard meg a hajat, amikor a göndörség kienged.

Göndörítéskor csak arra ügyelj, hogy a hajvégeket hagyd ki, hogy hangsúlyozd a textúrát, és adj egy kis rúgást a hajvégeknek. Mindig használj hozzá jó hővédő szert!

Végül egy jó textúra spray-vel fejezd be ezt a frizurát!

Forrás: Glamour

Nyitókép: Instagram