Nagymama, lánya, unokája kanapén fejjel lefelé fekve

Ezt az elegáns hajárnyalatot idén nyáron mindenhol látni fogjuk

A 2023-as nyár sztárja egyértelműen a Luxe Blonde lesz.

Már több mint 102 millió megtekintésnél jár a quiet luxury (csendes luxus) kifejezés a TikTok-on, így csak idő kérdése volt, hogy a szépségipar is bekapcsolódjon a trendbe.

A divatiparban nemrég feltűnt csendes luxus elve szerint lemondunk a feltűnő designer címkékről vagy a harsány darabokról a minőségi alapdarabok javára, amelyek gazdagnak tűnnek (de nem feltétlenül kell sokba kerülniük). A legfontosabb a szabás, hogy szépen illeszkedő sziluettet hozzon létre, és a színpaletta is sokat számít, a monokróm tónusok pedig összehangoltságot teremtenek.

A szőke is klasszikus, de a részletekre odafigyelve egy teljesen új, elegáns szintre emelhetjük azt. A Luxe Blonde trend pontosan erre törekszik. Ez nem konkrétan egy színre utal, hanem egy olyan technikára, amely finom, folytonos dimenzió bevezetésével gyönyörűen világító szőkét eredményez.

A hajszín híres alkalmazói közé tartozik Sofia Richie, akinek egyszerű, középen elválasztott frizuráját az esküvőjén gyönyörűen csillogó, lágy szőkével szintezték ki.

Bár a színe nem merész és úttörő, tagadhatatlanul lenyűgöző.

Az árnyalat másik régi rajongója Beyonce, akinek finom, többtónusú szőke haja akár reklámja is lehetne ennek az árnyalatnak.

Gemma Smidmore londoni fodrász azt tanácsolja, hogy szép, apró, extra finom babylighttal érhető el ez az árnyalat.

„Nulla, vagy a lehető legkevesebb fehérítést szeretnéd, hogy megmaradjon a fény, az egészség és az extra luxus szőkeség.”

Összességében, mint a csendes luxus esetében, a finomság a kulcs, magyarázza Smidmore.

„Nem szabad, hogy úgy tűnjön, mintha kiemelkedő fényeket viselnél, inkább úgy kell kinéznie, mintha egy folytonos ragyogás lenne.”

(Glamour)

Nyitókép: Shutterstock