Gumimatracon fekvő nő, világos háttéren

Nyári sminkötletek: A mázas bőrtől a mandarin ajkakig

Nyári smink inspirációk.

1. Klasszikus vörös, kis csavarral

A napsütötte bőr tökéletes vászon a színek kiemelkedéséhez, a friss, harmatos bőr és a matt ajkak kontrasztja pedig páratlan.

Adjunk a klasszikus vörös ajkaknak nyárias csavart egy élénk mandarin árnyalattal, tanácsolja Celia Burton, a Glossier európai sminkmestere. Az igazi, hosszan tartó színt úgy érhetjük el, hogy felviszünk egy réteget egy ecsettel, letöröljük egy papír zsebkendővel, átpúderezzük az ajkunkat, majd újra felvisszük és ismét letöröljük a rúzst.

2. Maximális csillogás

Talán észrevettük már, hogy bőrünk valahogy jobban néz ki a napsütéses évszakokban. Ennek az az oka, hogy a Nap aktiválja a bőr természetes olajait, ami ragyogó fényt eredményez. Az egyetlen szabály, amit mindenképpen tartsunk be, az a fényvédelem.

A sminkeket illetően, nagyon sok szuper termékhibrid van, amelyek egyesítik a bőrápolás és a sminket.

Ha egy kicsit nagyobb fedettségre vágyunk, használjuk a korrektort pontozott mozdulatokkal, amelyik helyen szükséges, vagy egy erősebb fedésű alapozót.

A nyári szépségápolási további kellékei között érdemes tartani egy vízálló szempillaspirált és egy legalább 30, de inkább 50 SPF-et tartalmazó ajakbalzsamot.

Fesztiválhangulat

Nincs is jobb hely és alkalom a felragasztható kiegészítők viselésére, mint a fesztiválok. Legyen szó gyöngyökről, gyémántokról vagy kristályokról, most szabadjára engedhetjük a csillogást. Bátran viseljünk hozzá fényes szemsminket és highlightert.

Bronzkor

Idén nyáron minden a fényes vagy csillogó barna tónusú árnyalatok rétegezéséről szól. Tartsuk meg az egy színtónust a szemen, az ajkakon és a bőrön, hogy a trend modern legyen.

Az arcot ehhez harmonizáló színű festékkel kontúrozzuk, majd dolgozzuk el a szem körül, hogy a szempillák vonalát és a szemhéjakat is definiáljuk.