Gigi Hadid

Felejtsd el a pirosat: a tél divatszíne valami egészen más lesz Gigi Hadid szerint

Divatrajongók, figyelem! Gigi Hadid egy új Adidas Sambas-szal bővítette a kollekcióját – nem is akármilyen színűvel.


Gigi Párizs utcáin mutatta be legújabb szerzeményét, amely a téli napfényes árnyalatok mellett érvel − és azt kell mondanunk, hogy minket is eléggé meggyőzött.

Bár a múlt hónapban még a divatvilág szereplői még vörösért voltak oda, Gigi váltott: számára mostanában minden a sárgáról szól. Adj hozzá egy luxus kézitáskát, és outfitje tökéletesen tükrözi az „off-duty modell" jó hangulatát.

Íme, a szóban forgó outfit: egy túlméretezett sárga pulóver, ami passzol a tornacipőhöz, egy gyapjú sapka, egy bő farmer és egy nagy Louis Vuitton Speedy táska. Egyszóval olyan darabok összeválogatása, amelyek elsőre ellentmondásosnak tűnhetnek, de együtt végül tökéletesen működnek – gyanítjuk, hogy a mindent megvilágító élénk sárgának köszönhetően.

Gigi Hadid

Fotó: Profimedia

Ha tetszik a megjelenés, Gigi pulóverét a saját márkájánál, a Guest in Residence-nél találod meg 676 fontért (300 ezer forintért).

A tornacipő sajnos különleges kiadás, és már nem kapható − az utolsó párat a márka Instagram-fiókján keresztül sorsolták ki.

De ne csüggedj, van egy másik remek alternatíva is a lábbelire. Az adidas Handball Spezials ugyanezekben a színekben érkezik, bár a talp és néhány részlet kissé eltér.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: Getty Images