Selena Gomez és Taylow Swift a vörös szőnyegen áll, fotósok fotózzák őket

A stílusáért legtöbbet guglizott sztár nem más, mint...

Ha nem tudod reggelente, hogy mit vegyél fel, akkor csak guglizz rá egy sztárra. Legalábbis sokan így tesznek, és kedvenc hírességeik stílusából inspirálódnak a mindennapokra.


A Boohoo márka által elemzett Google-adatoknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy melyik az a külföldi híresség, akire a legtöbben keresnek rá az interneten stílus tippekért. Annyit elárulunk, hogy nem Kate Middleton, vagy Rihanna lett a legkeresettebb stílus ikon, ami igen meglepő eredmény.

Íme a tíz legbefolyásosabb stílussal rendelkező híresség listája:

  1. Billie Eilish
  2. Taylor Swift
  3. Ariana Grande
  4. Meghan Markle
  5. Kate Middleton
  6. Selena Gomez
  7. Bella Hadid
  8. Rihanna
  9. Olivia Rodrigo
  10. Emily Ratajkowski

Az Egyesült Államokban havonta átlagosan 60 170 keresést indítanak Billie Eilish stílusával kapcsolatos kifejezésekre, és tíz államban ő volt a legtöbbet keresett celeb. Ezzel szemben Taylor Swift, akinek Eras turnéja épp a hónap elején indult, szorosan a második helyen végzett. Kilenc államban, köztük Floridában, Texasban, Illinois-ban és Oklahomában végzett az élen. Meghan Markle hét államban a legnépszerűbb, köztük Coloradóban, Indianában, Wisconsinban és Massachusettsben, míg sógornője, Kate Middleton New Yorkban, Montanában, Ohióban és további három államban áll a lista elején.

Igen meglepő, hogy Rihanna ennyire a lista aljára sorolódott mindössze csak két államban, Hawaiin és Maine-ben végzett az első helyen.

Az első helyen végzett 21 éves énekesnő leginkább a kényelemre törekvő, atlétikus megjelenéseiről ismert, bár Eilish nem zárkózik el attól, hogy változtasson stílusán, ahogyan azt a 2021-es Met-gálán is bizonyította a hollywoodi ihletésű ruhájával.

Nyitókép: Getty

(Purewow)