Pirosító ecsetet az arcához érintő nő

3 merész pirosító trend, amely biztos felforrósítja a nyarat

Az idei nyári szezon egyik kulcsfontosságú szépségápolási terméke a pirosító.

A trendek a nap aranyló sugarait utánzó, vibráló ombrétől a nosztalgikus, teljesen új formát öltő megjelenésekig terjednek, így a sminkelési rutinunkon nagyot dobhat.

1. Naplemente az arcunkon

@alissajanay1

If only i was at the beach rn 🥲

♬ original sound - Alissajanay

Kevés szebb dolog van a világon, mint a naplemente. Az élénk sárga és narancssárga árnyalatok rózsaszínbe csapnak át, gyönyörű látványt nyújtva. Képzeljük el ugyanezt az orcáinkon.

A Sunset blush pirosító vírusos trend, amely a narancs és a rózsaszín keverésével a naplemente látványát utánozza. Bár nehéznek tűnhet az elkészítése, valójában egyáltalán nem az. Kezdjük azzal, hogy egy mély, rózsaszín pirosítót viszünk fel a halántékra és az arc legmagasabb pontjaira, majd narancsos pirosítót rétegezünk az orcákra, hogy az beleolvadjon a rózsaszín árnyalatba.

A fényesség fokozása érdekében tegyünk egy csipetnyi arany highlightert az arc legmagasabb pontjára, ideális esetben ott, ahol a két pirosító árnyalat találkozik. A hibátlan finish titka azonban a felvitelben rejlik. Akár ecsetet, akár szivacsot használunk a pirosító felviteléhez, az ombré megjelenés elérésének kulcsa a zökkenőmentes keveredés.

2. „Elpirulós”

@raiyamarina Trying out the boyfriend blush placement trend and i loveeeee 🫶🏻 lost the footage for firsr blush but it was @Saie chilly then i went in with @Rare Beauty bliss and love #boyfriendblush #blushplacement #blush #blushhacks #blushtrend #rarebeautyblush #makeuptrend #blushtutorial #liquidblush #sunburntblush #summerblush #roundfacemakeup #roundfaceblush #palegirlmakeup #greenscreen ♬ original sound - Raiya Marina 🐚

Valószínűleg mindenkinek megvan az az érzés, amikor tiniként (vagy akár felnőttként) bókot kapott attól az embertől, aki titkon tetszett neki és belepirult. Ezt a természetes hatást érhetjük el az úgynevezett Boyfriend blush trenddel. Vigyük a pirosítót az arca magas pontjaira, vagy az orcánkra és az orrunkra. Ha az orcáknál kezdjük a sminkelést és lefelé, közvetlenül a kontúrozás helye alatt haladunk, fiatalos színt kapunk, amely bármilyen arcformán jól mutat.

A narancsosabb pirosító árnyalatokat használva ez a trend a '90-es évekre és a 2000-es évek elejére emlékeztető sminkek megjelenését idézi.

3. Levendula fuvallat

@makeupbymonicaa TRYING A DEEP PURPLE BLUSH on brown skin… 👀 im scared 😭 @DanessaMyricksBeauty #purpleblush#brownskinmakeup#colortheorymakeup#browngirlblush#danessamyricks#browngirlapproved ♬ original sound - Monica Ravichandran ✨

Bár a szezon általában élénkebb árnyalatokat kíván, a hűvös tónusok idén nyáron is nagy divatban vannak. A kék árnyalatoknak már az év elején nagyot hódítottak, most a lila tónusú pirosítók váltak a könnyed, éteri sminkelés eléréséhez szükséges termékké.

A lila váratlan színválasztás egy pirosítóhoz, de szuper arra, hogy határozottabb és pigmentáltabb végeredményt adjon. A gazdag lila árnyalat gyakran egy élénkebb rózsaszínes tónusként jelenik meg, így tökéletes pirosítót eredményez, különösen a mélyebb bőrtónusúak vagy semlegesebb alaptónusúak számára.

Próbáljuk ki, hogy gyöngyházfényű irizáló árnyalatokat teszünk a levendula vagy a mély lila pirosító tetejére a ragyogó, napbarnított megjelenésért.

(ELLE)

Nyitókép: Shutterstock