Anne Hathaway belevágott a nyár legvitatottabb cipőtrendjébe

Anne Hathaway belevágott a nyár legvitatottabb cipőtrendjébe

Anne Hathaway bevállalta az idei nyár legvitatottabb cipőtrendjét és lábára húzta a nyitott, hálós balerina cipőt.


A hét elején az Ördög Pradát visel sztárja igen divatos kiruccanást tett New Yorkban. Rögtön ki is szúrták, hogy a nagyváros utcáit egy igen vitatott balettcipőben teszi, nevezetesen az Alaïa hálós Mary Janes fekete változatát.

Hathaway a megosztó lábbelit maximálisan elegánssá tette egy teljesen fekete, monokróm öltözékkel, amely egy ujjatlan mellényből, egy selyem midi-szoknyából és egy szalmakalapból állt.

A színésznő a kiegészítők terén is a visszafogott eleganciára ment: egy nagy fekete napszemüveget és egy Hermès Birkin táskát viselt, amelyet egy színes sál díszített. A másik vállán egy másik bőr táskát is viselt, és egy visszafogott aranyláncot tett a nyakába.

Hathaway korábban ugyanezt az Alaïa balerina cipőt viselte a múlt héten egy éjszakai városi kiruccanás során, bár akkor egy halványkék loungewear szettel párosította, amely egy oversize gombos felsőből és egy basic nadrágból állt.

A színésznő egy 2023-as interjúban úgy jellemezte stílusérzékét, hogy az „folyékony”.

„Részben ezért szeretek színész lenni, mert a stílusom is képlékeny. És amikor erre rájöttem, akkor úgy éreztem, hogy valami bekattant”

– mondta.

Nyitókép: Getty Images

(HarpersBazaar)