szendvics félbevágva

Te hogy vágod fel a szendvicset? Ez az egyszerű trükk mindent visz

Úgy tűnik, mindenkinek megvan a saját, jól bevált szendvicsvágási módszere.


Néhányan azt mondják, hogy a szendvics helyes vágási módja az átlós vágás, amely két háromszöget hoz létre. Mások inkább egyszerűen csak középen kettévágják, talán azért, mert a szüleik is mindig ezt a módszert használták. Vannak még néhányan, akik a szendvics két átlós vágása mellett érvelnek, hogy négy kis háromszög alakú szendvicsdarabot hozzanak létre.

De a szendvics harmadokra vágásának ötlete talán még soha nem jutott eszedbe – egészen mostanáig. Az X-en vírusként terjedő poszt szerint úgy tűnik, másoknak is van véleménye erről a sajátos vágásról.

Ryan Duff posztolt egy képet az ebédjéről, ami történetesen egy harmadokra vágott szendvics (úgy néz ki, mint egy fejjel lefelé fordított békejel), a többi szendvicsrajongó pedig egyből felfigyelt rá.

Gyakorlat teszi a mestert

– írta a poszthoz. Május 1-jei posztolása óta a háromfelé vágott szendvicsről készült fotó 19,2 millió megtekintést ért el, 288 kommentet és 2300 újraposztolást.

A Ryan a vezetékneve után tréfásan „Duff Cut"-nak nevezte el a vágást. Sokan gondolják úgy, hogy ez sokkal jobb, mint bármely más szendvicsvágási módszer.

Ma így vágtam a szendvicsemet, és őszinte leszek. Tényleg működik

– írta az egy X-felhasználó.

​Lehet, hogy Ryan Duff tényleg rájött valamire?

Azt állítja, hogy ez a bizonyos szendvicsvágási módszer „arányosabbá teszi a falatot és a héjat". Közelebbről megvizsgálva úgy tűnik, hogy ezt a szendvicset könnyebb lenne megenni is. Ezek a kisebb szeletek a szendvics közepét helyezik előtérbe, így könnyebben megehetjük a középen lévő finomságokat, mielőtt a végén a héjhoz nyúlnánk. De ha a héjat is szeretnéd, kezdheted az oldalán is.

Na, kipróbálod a „Duff Cut"-ot a következő szendvicseden?

Forrás: Kitchn

Nyitókép: Unsplash