Ha nem szeretnél úgy illatozni, mint mindenki más: íme 3 isteni, alig ismert parfüm

Ha nem szeretnél úgy illatozni, mint mindenki más: íme 3 isteni, alig ismert parfüm

A klasszikus, mindenki által ismert parfümök mellett nem árt, ha az embernek van néhány egyedi illata is, amiket csak nagyon kevesen vagy egyáltalán nem ismernek. Íme 3 alig ismert, isteni illat, amik után garantált a bókok begyűjtése.


Ffern

A Ffern márka egyik fő küldetése, hogy megváltoztassa az illatszerek vásárlási módját. A Ffern's Ledgerre feliratkozott emberek egy része az évszaknak megfelelő, csak nekik készült parfümöt kapnak. Ettől a márka VIP és különleges érzést biztosít vásárlóinak. És nem csak a parfüm viselője számára kedvező ez, hanem környezetünk számára is, így ugyanis a márka sokkal kevesebb hulladékot termel.

Mizensir - For Your Love

Bár nincs semmi hiánypótló a mesterparfümkészítő, Alberto Morillas alkotásaiban - akinek köszönhetjük néhány klasszikus kedvencünket, mint például a Gucci Bloom-ot, vagy a Marc Jacobs Daisy illatot – de azt kevesen tudják, hogy legjobb kreációi közül jó párat a Mizensir márkából készít.

A For Your Love illata kiemelkedő, melyet sokan a Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540-hez hasonlítanak. Egy olyan illat, ami egész évben megállja a helyét. Elég légies ahhoz, hogy tavasszal is viselhető legyen, és elég erőteljes a téli hónapokhoz is.

Sana Jardin - Tiger By Her Side

Listánk harmadik parfümje ismertebb, mint korábbi két társa, de még mindig nem tudnak róla elegen. A Tiger By Her Side egy olyan különleges illat, mint amilyennek az a márka is sugallja. Az első fújáskor erőteljesnek, fűszeresnek és élettel telinek érezhetjük, de aztán magabiztos és kiegyensúlyozott illattá válik. Viseld ezt akkor, amikor a leginkább szükséged van egy kis önbizalomnövelésre.