Különböző parfümös üvegek világos háttéren

3+1 parfüm, amiért az utcán is megállítanak majd, olyan jó

Cikkünkben négy klasszikus illatot mutatunk, melyek olyan isteni illatot árasztanak, hogy garantált a bókok bezsebelése.


1. Chanel 1957

Ez a pezsgő, de mégis maximális tisztaságot árasztó parfüm garantálja majd, hogy az emberek lépten-nyomon azt kérdezik: mi ez az isteni illat? Ez a luxusparfüm pont olyan, mint a világ legdrágább szappanja. Visszafogott, elegáns és könnyed. Ízig-vérig Chanel.

2. Dior J'adore d'Eau

Ha azt hiszed, hogy ismered a Dior klasszikus J'adore parfümjét, tévedsz. A parfüm tavaly kiadott, új változata semmihez sem hasonlítható. Már maga a parfüm állaga is különleges, nem vizes, sokkal inkább krémes. Ennek eredményeként a J'adore szappanos anyagsűrűsége melegítő frissítést ad, amely eggyé válik a bőrrel. A J'adore az a fajta parfüm, amit sokan kilométerekről is felismernek, és az új verziója szintén nagyon egyedi lett.

3. Zara Fleur D'Oranger

Aki ezt a parfümöt viseli, az nem ússza meg a bókokat és arra is fel kell készülnie, hogy gyakran egy másik, nagyon drága illathoz hasonlítják majd. Az illat igazi tavaszi-nyári csoda, édes és citrusos, ugyanakkor könnyed és virágos. Egész nap finoman táncol a bőrön - mint a meleg napsugár egy hűvös tavaszi napon.

4. Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt

A Jo Malone Wood Sage & Sea Salt illata az egyik legnépszerűbb jelenleg a márkától. Ez nem véletlen, hiszen magunkra fújva úgy érezhetjük, mintha egy tüdőnyi tengeri levegőt lélegeznék be. Más tengeri illatokkal ellentétben, amelyeknél fennáll a hűvös érzés veszélye, ez a parfüm lágy és finom és garantáltan elvarázsol bennünket egy mediterrán éghajlatra.Nyitókép: Shutterstock

(Marie Claire)