Nő rózsaszín ruhában a kezére fúj egy parfümöt

3+1 parfüm, ami annyira jó, hogy az utcán is megállítanak érte

Parfümökből sosem elég, főleg a jó parfümökből. Lássuk, hogy mi az a 3+1 aktuális illat, amiért mindenki megőrül!


Dior J'adore d'Eau

Ha azt hiszed, hogy ismered a Dior klasszikus J'adore parfümjét, tévedsz. A parfüm új változata semmihez sem hasonlítható. Már a parfüm állaga is különleges, nem vizes, sokkal inkább krémes. Ennek eredményeként a J'adore szappanos állaga melegítő frissítést ad, amely eggyé válik a bőrrel. A J'adore az a fajta parfüm, amit sokan kilométerekről is felismernek, és az új verziója szintén összetéveszthetetlen lett.

Chanel 1957

Ha ezt a parfümöt viseled a bőrödön, akkor jobb, ha felkészülsz rá: lépten-nyomon megállítanak majd és megkérdezik, hogy mi ez az isteni illat. Pezsgő mégis maximális tisztaságot árasztó illat, pont olyan, mint a világ legdrágább szappanja. Visszafogott, elegáns és könnyed. Ízig-vérig Chanel.

Jo Malone London Wood Sage & Sea Salt

A Jo Malone Wood Sage & Sea Salt parfümje jelenleg az egyik legnépszerűbb a márkától. Ez nem véletlen, hiszen magunkra fújva úgy érezhetjük, mintha egy tüdőnyi tengeri levegőt lélegeznék be. Más tengeri illatokkal ellentétben, amelyeknél fennáll a hűvös érzés veszélye, ez a parfüm lágy és finom.

Zara Fleur D'Oranger

Aki ezt a parfümöt viseli, az nem ússza meg a bókokat és arra is fel kell készülnie, hogy gyakran egy másik, nagyon drága illathoz hasonlítják majd. Az illat igazi tavaszi-nyári csoda, édes és citrusos, ugyanakkor könnyed és virágos. Egész nap finoman táncol a bőrön - mint a meleg napsugár egy hűvös tavaszi napon.