Az ördög Pradát visel, jelenetkép

Anne Hathaway ezért nem akar folytatást Az ördög Pradát visel filmnek

Anne Hathaway nemrég félreérhető nyilatkozatot adott, amiben azt állította, hogy szívesen összeállna egy Az ördög Pradát visel filmben játszó Meryl Sreep-pel, a rajongók azonban ne éljék bele magukat, a 2006-os filmnek ugyanis nem valószínű, hogy lesz 2. része.


A Lauren Weisberger 2003-as regénye alapján készült Az ördög Pradát visel című film Andy Sachs (Hathaway) feltörekvő újságírónő életét követi nyomon, aki a Runway magazin hírhedt főszerkesztőjének, Miranda Priestlynek (Streep) az asszisztenseként kap munkát.

A színésznő nemrég a Vanity Fairnek adott interjút, és a beszélgetés során tisztázta korábbi nyilatkozatát, ugyanis nem szeretne folytatás Az ördög Pradát visel filmnek. Hathaway azt is elárulta, hogy ennek az az oka, hogy az olyan filmeket részesíti már előnyben, melyek nem a modern digitális világban játszódnak.

Amiért nem akar folytatást a filmnek a színésznő:

„Erre épp most jövök rá, miközben interjút adok”

– mondta a színésznő a Vanity Fairnek adott interjúján.

„Szerintem az a film egy másik korszakban játszódott. Mostanra már minden annyira digitális lett.”

A folytatás soha nem volt tervben

Az Oscar-díjra jelölt filmben Emily Blunt alakította Miranda mogorva első számú asszisztensét, Emily Charltont. A Happy Sad Confused podcastben februárban a folytatás valószínűségéről beszélgetve Blunt elárulta, hogy ez soha nem is volt tervben.

„Néha a dolgokat úgy kell ápolni és megőrizni, ahogy vannak és ez így van rendjén”

– mondta ekkor Blunt.

Fotó: Profimedia