Bridgerton, jelenetkép

Eloise váratlan frigye? – különös elmélet kering a Bridgerton folytatása kapcsán

Június 13-án érkeznek a Netflix egyik legfelkapottabb sorozatának legújabb részei. A Bridgerton család májusi felvonásában már fény derült a Penelope és Colin között húzodó szerelmi románcra, van azonban még olyan karakter, akinek sorsáért izgulhatunk.


A sorozat történései során Lord Debling sosem volt negatív színben feltüntetett szereplő, csak éppen nem volt Penelope embere. Lehet azonban, hogy egy másik Bridgerton-karakternek már megfelel?

A legújabb rajongói elméletek szerint Eloise és Debling között alakulhat ki egy váratlan románc a 3. évad előttünk álló epizódjaiban.

Bár a páros talán nem tűnik azonnal összeillőnek, mégis kiegészítik egymást. Elvégre a hölgy vonakodik a házasságtól, egyszer ugyanis kijelentette, hogy szerinte „a házasság valójában egy börtön a nők számára."

Debling is ugyanakkor egy magának való személy, aki jobban szereti a természetet, mint az embereket. A házasságról alkotott elképzelését pedig úgy írta le, hogy annak főleg praktikusnak kell lennie: felesége a saját dolgait intézze, míg ő a világban utazgathat.

Ez is érdekelhet: Minden, amit A Bridgerton család 3. évadának második feléről tudunk

Eloise-nak – aki nagyra értékeli a függetlenségét – bizonyára jól jönne egy ilyesfajta megállapodás. Ezzel a közelmúltban napvilágot látott teóriával pedig rengeteg rajongó ért egyet.

A Bridgerton-regények mást mondanak

Sam Phillips, a Deblinget alakító színész nemrég nyilatozott karaktere jövőjéről:

Csak annyit tudok, hogy van rá lehetőség, hogy Debling visszatérhet még a képernyőjére. Ez minden, amit egyelőre mondhatok.

Egyelőre azonban ne számoljunk azzal, hogy Eloise és Debling románca beteljesülhet. Legfőképpen az adhat kétkedésre okot, hogy Eloise a Bridgerton-könyvekben Sir Phillip Crane-hez megy feleségül.

A széria pedig eddig nem tért el annyira az eredeti történettől, hogy teljesen lecserélje ezt a szerelmi szálat.


Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia