Luke Newton és Nicola Coughlan A Bridgerton család című sorozat 3. évadában

Ezért ragaszkodott a Bridgerton sztárja a meztelen jelenetekhez

Nicola Coughlan a testszégyenlők dacára ragaszkodott ahhoz, hogy több meztelenség legyen közte és Luke Newton karaktere között a sorozat 3. évadában.

Nicola Coughlan a Stylist magazinnak adott kedden megjelent interjújában elmondta, miért tartotta fontosnak meztelen jeleneteit A Bridgerton család 3. évadában.

„Kifejezetten kértem, hogy bizonyos sorok és pillanatok kerüljenek bele. Van egy jelenet, ahol nagyon meztelenül vagyok a kamera előtt, és ez az én ötletem, az én döntésem volt. Úgy éreztem, hogy ez volt a legnagyobb »csesszétek meg« a testemet körülvevő beszélgetéseknek; elképesztően megerősítő volt”

– fogalmazott a színésznő.

A sorozatban Penelope Featheringtont alakító Coughlan hozzátette, hogy gyönyörűnek érezte magát abban a pillanatban, és arra gondolt, hogy amikor 80 éves lesz, vissza akar majd nézni erre, és emlékezni, hogy „milyen kibaszott dögösen néztem ki!”.

Coughlan a Bridgerton előtt még sosem forgatott szexjelenetet, és a Los Angeles Timesnak adott hétfői interjújában elmondta, hogy ő és a Colin Bridgertont alakító Luke Newton milyen jól érezték magukat együtt a forgatáson.

„A nap végére mindketten egy takaró alatt feküdtünk, nem voltunk felöltözve, csak lazítottunk. Azt gondoltuk: 'Ezért csinálják ezt a nudisták'.”

A színésznő azonban nem mindig volt izgatott a közelgő meztelen jelenetek miatt. A Timesnak elmondta, hogy elborzadt, miután felpróbált egy pánt nélküli tangát, amely a forgatás alatt védőruhaként szolgált volna.

„Bementem a fürdőszobába, és belenéztem a teljes alakos tükörbe. Azt gondoltam, hogy 'Biztosan nem'. Elrejtettem a szennyes kosár aljára. Azt gondoltam: 'Hogy fogom ezt megcsinálni?'”

Coughlan számára azonban nem idegenek a kellemetlen helyzetek, például az őt ért, testszégyenítő kritikák.

A színésznő az évek során nyíltan beszélt a testpozitivitásról és a gyűlölködők megfékezéséről, többek között egy 2022-es Instagram-poszton keresztül, amellyel arra kérte a kritikusait, hogy hagyják békén.

„Hello! Szóval csak egy dolog – ha véleményed van a testemről, kérlek, ne oszd meg velem. A legtöbb ember kedves, és nem próbál sértő lenni, de én csak egy igazi emberi lény vagyok, és nagyon nehéz elviselni a több ezer vélemény súlyát arról, hogyan nézel ki – amit közvetlenül neked küldenek minden nap. Ha van rólam véleményed, az rendben van. Megértem, hogy a tévében vagyok, és hogy az embereknek lesz mit gondolniuk és mondaniuk, de könyörgöm, ne közvetlenül nekem küldjétek

– írta egy, a tükör előtt készített szelfije mellé.

A Bridgerton család 3. évadának első négy epizódja május 16-án került a Netflixre, a következő négy rész pedig június 13-tól lesz elérhető.

(Page Six)

Nyitókép: Instagram/bridgertonnetflix