Bridgerton

4 remek sorozat, amit muszáj megnézned, ha rajongsz a Bridgertonért!

Imádod a Bridgertont, de már fejből ismered a széria összes jelenetét? Ne aggódj, van megoldás! Az elmúlt években ugyanis nem egy olyan sorozatot készítettek, amelyek nagyon hasonlítanak a Netflix sikerprodukciójára, ennek apropóján pedig 4 olyan szériát mutatunk be, amit muszáj megnézned, ha odavagy a Bridgertonért!


A spanyol hercegnő

Ez a sorozat Ferdinánd spanyol király lányának, Aragóniai Katalinnak a történetét meséli el, aki Angliában épp összeházasodik Artúrral.

A férfi hirtelen halála azonban nehéz helyzetbe hozza a hercegnőt, ugyanis Katalint nem fogadják szívesen az angol társadalomban, ezáltal pedig óriási kihívásokkal kell szembenéznie.

Ez is érdekelhet: A Bridgerton szerelmespárja az életben is rajong egymásért

Gossip Girl – A pletykafészek

A Gossip Girlről nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt évtizedek egyik legsikeresebb tinisorozata volt.

A 2000-es évek elején játszódó sztori a Manhattanben élő gazdag fiatalok botrányos és ármánykodással teli életébe enged betekintést.

Egyesek szerint a Gossip Girl gyakorlatilag olyan, mintha a Bridgerton a 21.századi New Yorkban játszódana.

A korona

A korona a Netflix egyik legfontosabb és legsikeresebb sorozata, amely a brit uralkodói család, azon belül is főleg II. Erzsébet uralkodását meséli el a nézőknek.

A széria zseniálisan mutatja be a családon belüli viszonyokat, a 20. századi Angliát, és a Korona intézményének működését.

A tavalyi év során mutatták be az 5. évadot, az utolsó, 6. felvonás pedig minden bizonnyal 2023 végén kerül fel a Netflixre.

Borgiák

A BorgiákRodrigo Borgia és családja élete körül forog, akik mindent megtesznek a hatalomért, azonban az oda vezető út alaposan megváltoztatja őket. A széria látványvilága és jelmezei egészen káprázatosak, a néző úgy érzi, hogy egy pillanat alatt visszacsöppent reneszánsz kori Olaszországba.

Külön érdemes megemlíteni, hogy a sorozat jelentős részét Magyarországon forgatták, illetve Jeremy Irons zseniális alakítása egy óriási pluszt ad hozzá a produkcióhoz.

Forrás: PureWow

Kép: Netflix