A Bridgerton család, jelenetkép

A Bridgerton-rajongók szerint Colin hazudik az utazása kapcsán a 3. évadban

Ha van valami, ami Colin Bridgertont jellemzi, az az utazás. A harmadik Bridgerton testvér a 3. évadot azzal kezdte, hogy egy újabb utazás után üdvözölte a családját, új stílus szerint öltözködött, és meglepte a testvéreit „erős” testalkatával.


Persze nem mindenki rajongott Colin új személyiségéért − a nézők egy olyan diákhoz hasonlították a viselkedését, aki nem tudja abbahagyni a külföldi tanulmányairól való beszélgetést, saját édesanyja pedig leszólta a képletesen vett „páncélt”, amit hazatérése óta visel.

Tekintve, hogy mennyi figyelmet fordítottak Colin utazásaira, feltételezzük, hogy menő helyeken járt... nem igaz? Egy rajongói elmélet azonban ezt cáfolja.

​Valóban elutazott Colin

Egy május 31-i bejegyzésében a Reddit-felhasználó azt sugallta, hogy Colin hazudik az utazásról, rámutatva, hogy többször is kikerülte a témát, és nem mondott konkrétumokat.

Amikor a múlt évadban visszatértél, már mindent hallottunk a Földközi-tengeren átívelő fáradozásaidról

− mondja Anthony az első epizódban.

Most Colin egyszerűen csak azt mondja, hogy nem akarja untatni a testvéreit a részletekkel. A néző más példákat is észrevett arra, hogy Colin kerüli az utazás témáját, például amikor szuveníreket oszt meg a családjával, és azt mondja, hogy „elvesztette a fonalat”, hogy hány városban járt.

Szóval, hol volt Colin? Az elmélet szerint úgy keresett „célt”, hogy egy fizikai munkát végzett valahol, távol a nyüzsgéstől. Ez tulajdonképpen elég jól illeszkedne Colin Bridgerton-regényéhez, amelyben bevallja, hogy céltalannak érzi az életét.

Szükségem van valamire, amire rámutathatok. Kell egy cél. Anthonynak van, és Benedictnek is van, de én csak lógok a semmiben

− mondja a Mr. Bridgerton csábításában.

​Az igazság Colin utazásáról

A Bridgerton csal\u00e1d, jelenetk\u00e9p

Fotó: Netflix

Több néző megjegyezte, hogy ők is érezték, hogy valami nincs rendben Colinnal.

Én is látom ezt. Nekem is furcsa érzéseim voltak minden alkalommal, amikor szóba került az utazása

− írta az egyik felhasználó.

Mások azonban rámutattak, hogy Colin a naplójában írt a gőzölgő utazási kalandjairól, ahol nem lenne oka hazudni. Ráadásul Penelope-nak azt mondja, hogy 17 városban járt már, és hogy ő az „egyetlen ember, aki mindig is igazán éreztette vele, hogy értékeli”.

Talán − vetette fel egy felhasználó − Colin „próbálja fenntartani ezt a bájos, titokzatos személyiséget”, hogy ne untassa a családját − miközben Penelope mindig sokkal befogadóbb volt. A könyvekben Colin törvényes utazó, sőt, Penelope bátorítja őt, hogy adja ki az írásait különböző helyekről, ahol járt.

Maga Luke Newton (aki Colint alakítja) is mesélt nemrég a Bustle-nek karaktere utazásáról:

Mindig menekült a problémái elől. Most újra visszatért az utazásaiból. Átment valamiféle fizikai és érzelmi átalakuláson, és férfivá vált, mielőtt visszatért. Még mindig küzd néhány démonnal, de új szemlélettel tér vissza.

Tehát hacsak nem lesz valami nagy csavar, akkor úgy tűnik, hogy Colin valóban utazgatott − de talán a második részben még több kiderül majd a történetből.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Netflix