A Bridgerton család, jelenetkép

A Colint játszó színész improvizálta ezt a gyengéd jelenetet a Bridgerton 3. évadában

A Bridgerton-könyvek rajongói már évek óta várják, hogy megtörténjen Colin és Penelope egy bizonyos kocsikázása. Így amikor a 3. évadban most végre bekövetkezett, mindenki erről beszélt. A fő fókuszt egy apró gesztus vitte el, amit Luke Newton (aki Colint alakítja) rögtönzött.


A gőzölgő jelenet, amely a 4. epizód végén történik, a Bridgerton-házba való megérkezésükkel szakad félbe. Mielőtt kiszállna a kocsiból, hogy megkérje Penelope kezét, Colin rászegezi a tekintetét a lányra, és lassan megcsókolja. Azt is észreveszi, hogy a lány ruhájának ujja lecsúszott a nagy nyüzsgés közepette, és gyengéden felhúzza.

De ahogy azt több rajongó is észrevette az X-en, Colin csak néhány ujjal rögzíti Penelope ruháját. A mutató- és a középső ujját kifejezetten kihagyja – talán, ahogy az egyik néző fogalmazott, azért, mert nem akarta „összezavarni a ruháját", tekintve, hogy ezek az ujjak éppen mire készültek. Milyen figyelmes!

Egy rajongó rámutatott, hogy „az, ahogyan megigazította a lány ruháját és haját (anélkül, hogy AZOKAT az ujjakat használná)", igazi úriemberré teszi Colint.

De vajon ki találta ki ezt az apró részletet? Szerencsére az epizód rendezője elárulta.

Bárcsak én arathatnám le a babérokat ezért a hihetetlen hiteles pillanatért, de nem én adtam ezt a rendezési utasítást. Az egész Luke Newton műve volt!

– tweetelte Andrew Ahn május 18-án.

Persze nem túl meglepő, hogy ez a különleges díszítés Newtontól származik. Ahogy a színész nemrég a Bustle-nek elmondta, nagyon is tisztában van azzal, hogy a nézők milyen közelről figyelik ezt a műsort.

Vannak pillanatok, amikor szinte azt érzem, hogy ők is olvasták a forgatókönyvet

– mondta.

Newton azt is elismerte, hogy a Nicola Coughlan-nal való kényelem és ismeretség kulcsfontosságú volt a 3. évad legrobbanékonyabb pillanatainak megteremtésében.

Nagyon biztonságban éreztük magunkat, és van egy csodálatos csapatunk intimitás koordinátorokból. Annyira jól előkészített volt minden, hogy ez felszabadított minket

– tette hozzá.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia