A Doktor Strange az őrület multiverzumában című film előzeteséből egy részlet

X-Menek​, zombik, rémálmok — Új előzetes érkezett a Doctor Strange folytatásához

A Super Bowl félidejében — az extra produkciók és fellépők mellett — bemutatták az idei év egyik legjobban várt filmjének, a Doctor Strange második részének előzetesét. Sok ismerős arcot és egy teljesen új stílusú trailert kaphattunk, mely a Marveltől idáig teljesen távol állt.


A Pókember: Nincs hazaút egyik stáblistás jeleneteként egy kisebb ízelítőt kaphattunk a varázsló következő akciójából, amely rengeteg embert lesokkolt a mozikban. Ezúttal a dolgok komolyabbra fordulnak, hiszen Strange-et szemmel láthatóan letartóztatják, és egy olyan személy hallgatja ki, akinek hangjáról sokan azt hiszik, hogy az X-Men filmekből ismert X Professzor lehet, aki így csatlakozik a Marvel-univerzumhoz.

A rémálmnak tűnő képsorok egyik különlegessége, hogy — a legtöbb Marvel-film előzeteséhez képest — nem szúrtak be egyetlen vicces jelenetet sem. Sam Raimi rendezésében egy minden eddigitől eltérő sztorit és látványvilágot kaphatunk, ami egy kicsit súrolja majd a horror és a thriller stílusok határait.

A káoszos előzetesben rengeteg speciális effekttel ellátott jelenetet pillanthatunk meg, valamint olyan ismerős arcok is visszaköszönnek, mint — a WandaVision óta nem látott — Skarlát Boszorkány. A karakterről először azt hihetjük, segíteni szeretne a címadó szereplőnek, de aztán egy igazán érdekes kijelentést tesz:

„Megszeged a szabályokat, és hőssé válsz. Én megteszem, és ellenséggé válok. Ez nem tűnik igazságosnak."

Lehet, hogy egymás ellen fordul majd a két hős? Akárhogy is legyen, biztos, hogy a rajongók egyöntetűen izgatottak a május 6-án debütáló film miatt.


Nyitókép: Instagram/thehofficofficast
Forrás:
Hypebeast