Lucas Bravo az Emily Párizsban című sorozat 4. évadának premierjén a római Space Cinema Modernóban 2024. szeptember 10.-én

Megvan a magyarázat az Emily Párizsban Gabrieljének fura frizurájára

Valószínűleg sok rajongó tűnődött azon, hogy vajon mi történhetett a jóképű séf, Gabriel hajával a sorozat 4. évadában. A színész nemrég egy interjúban adott magyarázatot.

A Hollywood Reporter az X-en közzétett videóban kérdezte arról viccesen Lucas Bravo-t, hogy Gabriel hajvágása lesz-e a kezdete a „gonosztevő eredettörténetének” az Emily Párizsban című sorozatban, amelyet nemrég újítottak meg az 5. évadra. Valójában azonban ez egy áldozat volt a színész részéről, hogy elérje álmai frizuráját.

„Az első évad óta próbálok hosszabb hajat elérni a sorozatban. És mivel csak egy nap telik el a két évad [3. és 4. évad] között, ha hosszú hajra van szükségem egy évadban, akkor át kell mennem az átmeneti fázison, amikor sz*r hajad van, és nem néz ki semmilyennek.”

Míg a két évad között csak egy nap telik el, a 4. évad látszólag több hónapot ölel fel. Ennek eredményeképpen Gabriel kinézete csak egy folyamatban lévő munka, ahogy növeszti a haját, egy olyan utazás, amiről a sorozatban nem esik szó.

Ahogy az Emily Párizsban sajtókörútja során augusztusban és szeptemberben láthattuk, Bravo fürtjei most olyan hosszúak és dúsak, amilyenre vágyik. Így amikor a sorozat visszatér az 5. évaddal – ez valószínűleg 2025-ben lesz – , Gabrielnek végre sokkal hosszabb haja lesz.

„[Úgy döntöttem], hogy feláldozom a 4. évadot azért, hogy az 5. évadban hosszú hajam legyen. Egyszerűen csak valami mást akartam. Mindig tisztára borotvált vagyok, és öt hónapnyi [állandó] borotválkozás nem tesz jót a bőrödnek és a lelkednek”

– tette hozzá a színész.

Bravo hosszabb fürtjeii azonban nem csak személyes célt szolgálnak, az HBO hamarosan induló Veszedelmes viszonyok című sorozatában alakított szerepe miatt is növeszti őket.

„Lesz benne sok kardvívás, lovaglás, gyönyörű bajusz és hosszú haj”

– nyilatkozta a People-nek a 4. évad premierjén.