Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kim Cattrall a Szex és New York című film forgatásán New Yorkban 2007. szeptember 21-én

Ezt improvizálta Kim Cattrall az És egyszer csak-ban

Michael Patrick King, a sorozat showrunnere elárulta, mi volt az, ami nem szerepelt a forgatókönyvben.


11 részt kellett várnunk Kim Cattrall nyúlfarknyi meójára az És egyszer csak 2. évadában – hogy megérte-e, az más kérdés. A jelenetben a Londonban élő Samantha felhívja Carrie-t, hogy elmondja, nem tud ott lenni utóbbi lakásbúcsúztató vacsoráján.

Egy rögtönzött pillanatban megcsókolja a telefont, melyről kiderült, nem szerepelt a forgatókönyvben, hanem Cattrall improvizációja volt a forgatáson.

Erről Michael Patrick King, a sorozat showrunnere producer az And Just Like That... The Writers Room című podcastban mesélt.

„Aztán vége a telefonbeszélgetésnek, és valami elképesztő dolog történik, miután elbúcsúznak, ami az, hogy Samantha megcsókolja a telefont. Nincs benne a forgatókönyvben. Ez csak egy teljesen színészi pillanat, aki eljátssza a pillanatot, és ez nagyon szép.”

Nem véletlen, hogy Samantha jelenete egy telefonbeszélgetés volt, mivel az őt alakító Kim Cattrall azzal a feltétellel vállalta el a cameót, hogy nem forgat együtt kolléganőivel, sem Patrick Kinggel. A Cattrall és Sarah Jessica Parker közötti feszült viszonyról mindkét színésznő nyilatkozott az elmúlt években, így nem meglepő, hogy így vették fel a jelenetet.

A színésznő korábban hajthatatlan volt azzal kapcsolatban, hogy részt vegyen a Szex és New York folytatásában, így nem valószínű, hogy visszatér az És egyszer csak... nemrég bejelentett harmadik évadában.

Akikre viszont valószínűleg számíthatunk a főszereplők mellett, az John Corbett (Aidan), Sara Ramírez (Che), Sarita Choudhury (Seema), Nicole Ari Parker (Lisa) és Karen Pittman (Nya).