Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon az És egyszer csak... című sorozat forgatásán New York-ban 2021. július 26-án

Így reagált kollégája távozására az És egyszer csak... színésze

Az És egyszer csak... jelenleg is készülő harmadik évadában több színész nem tér vissza, köztük a Che Diazt alakítotó Sara Ramirez sem.

Idén év elején derült ki, hogy az És egyszer csak... című sorozatban két évadon át szereplő Sara Ramirez távozik a szereplőgárdából.

A történet szerint Miranda és Ramirez karaktere, Che szakítanak a 2. évadban, de a komikus még ezután is része maradt a sorozatnak.

Ezért volt meglepő, amikor Ramirez távozását az év elején nyilvánosságra hozták. A sorozatban Mirandát alakító Cynthia Nixon azonban nemrég elárulta ennek okát.

„Olyan csodálatos karaktert alkottak – olyan ellentmondásos karaktert, de olyan csodálatos karaktert. Azt hiszem, úgy érezték, és [a showrunner] Michael Patrick [King] is úgy érezte, hogy ennyi volt ebben a karakterben. Bejött, és mindent felrázott, és akkor az ív befejeződött”

– mondta néhány nappal ezelőtt a Varietynek adott interjúban.

Sara Ramirez \u00e9s Cynthia Nixon az \u00c9s egyszer csak... c\u00edm\u0171 sorozat els\u0151 \u00e9vad\u00e1banAz És egyszer csak... harmadik része sem nyerte el a nézők tetszését – szeretnék ha ez a szereplő távozna

Fotó: IMDB

Nixon hozzátette, izgatott azzal kapcsolatban, hogy Miranda most nincs elkötelezett kapcsolatban.

„Úgy érzem, hogy a sorozatunk mindig akkor működik a legjobban, amikor az emberek randiznak.”

Hasonlóképpen, Nixon az Entertainment Weeklynek elmondta, úgy érzi, Che és Miranda közös története „nagyon szépen sikerült”. Ha Che valaha is visszatérne, akkor valószínűleg inkább Carrie barátjaként, mint Miranda romantikus partnereként, tette hozzá.

Nyxon és Ramirez a valóságban jó barátok, de előbbinek hiányzik a közös munka.

Nem Che az egyetlen, aki távozik Miranda baráti köréből. A Nya Wallace-t alakító Karen Pittmansem tér vissza az És egyszer csak... új évadában, aki más sorozatok iránti elkötelezettségére hivatkozva indokolta távozását.

Sarita Choudhury, aki Seemát alakítja a sorozatban, nemrég a Radio Timesnak adott interjújában reagált a sorozatos távozókra.

„Határozottan nehéz elképzelni, már csak azért is, mert eltart egy darabig, amíg összeolvad a csapat De azt is tudom, hogy most más dolgokat csinálnak, szóval örülök nekik”.

(Bustle)

Nyitókép: James Devaney/GC Images