A Bridgerton család, jelenetkép

A Bridgerton sztárja lehet a Fülig beléd zúgtam 3. évadának új kulcsszereplője

Úgy tűnik, A Bridgerton család egyik sztárszínésze csatlakozik a Fülig beléd zúgtam harmadik évadának szereplőihez, egy Jack Maddox nevű karakter Instagram-fiókjának rövid megjelenése alapján.


A színész nem más, mint Jonathan Bailey. Több szórakoztatóipari kiadvány is kiszúrta a fiókot, mielőtt a fotók eltűntek a nyilvánosság elől, megjegyezve, hogy a fiók biojában korábban ez állt: „Scholar. Meditációk a görög komplexusról már kapható minden jó könyvesboltban". A fiókban három fotó is szerepelt Bailey-ről, kettőn egy „a transzjogok emberi jogok" feliratot tart a kezében, egy szelfi pedig egy 10 Things I Hate About Plato (10 dolog, amit utálok Paltónban) című e-könyvvel készült róla, amelynek szerzője Jack Maddox.

Jonathan Bailey

Fotó: Profimedia

Ahogy a Screen Rant megjegyezte, Jack Maddoxot valószínűleg Henry Maddox ihlette, Lauren James és Alice Oseman 2021-es Mini-Comic: The Ethics of Infatuation Dynamics egykori mellékszereplője, Oseman Fülig beléd zúgtam képregényuniverzumának tagja.

Maddox egy híres klasszicista, akibe Charlie Spring, a Fülig beléd zúgtam központi párjának egyik fele, „belezúgott". Magában a képregényben Maddox Wikipedia-oldala úgy hivatkozik rá, mint angol tudósra és egykori zenészre, aki történelmi műsorokat ad elő. Akadémiai karrierje előtt Maddox billentyűs volt egy „top 40-es rockzenekarban", és részt vett a Dakar-ralin (egy többnapos terepjárós állóképességi versenyen). Ezek a részletek jól illeszkednek Jack Maddox Instagram-életrajzához, ami növeli annak a valószínűségét, hogy valóban Bailey-re osztották a szerepet. A Netflix még nem erősítette meg a szereposztást.

Fülig beléd zúgtam: 2. évad | Hivatalos előzetes | Netflix

A Netflix-sorozat alapjául szolgáló képregényben Charlie belezúgása az akadémikusba oda vezet, hogy barátja, Nick bizonytalanná és féltékennyé válik, mivel egyáltalán nem hasonlít Maddoxra. (A képregény végére azonban Nickben is kialakul egy kis híresség-szerelem.) Tekintve, hogy a Fülig beléd zúgtam második évada kissé bizonytalanul ért véget, mivel Charlie habozott, hogy küldjön-e egy „szeretlek" sms-t Nicknek, érdekes lesz látni, hogy ez a bizonytalanság hogyan hat a fiúk kapcsolatára − ha a mellékszál valóban megjelenik a sorozatban.

A Fülig beléd zúgtam harmadik évada már 2024 nyarán érkezik, a megjelenési dátumot még nem határozták meg.

Forrás: Glamour

Nyitókép: Profimedia