Bill Nighy az Igazából szerelem című filmben

Igazából szerelem-rajongók, figyelem: valami készül!

Csak nem visszatérnek a szereplők?


Húsz éve mutatták be a sokak kedvencének számító Igazából szerelem című filmet, melyről mi is sokat írtunk mostanában az évforduló kapcsán, hol Richard Curtis rendező elavult, testszégyenítő vicce, hol egy másik, ma már vitatható jelenet miatt.

Úgy tűnik, hogy a film stábja újra összeállhat, amit maguk a szereplők erősítettek meg, miszerint valami „nagy dolgon” dolgoznak Curtisszel.

A filmben Natalie-t, a brit miniszterelnök (Hugh Grant) titkárnőjét és későbbi barátnőjét alakító Martine McCutcheon nemrég egy Instagram-videóban beszélt erről.

„Épp most forgattam valamit a bájos Richard Curtisnek. Valamit csinál, ami az Igazából szerelem nagyszabűsú ünneplése lesz. Megkért, hogy vegyek részt benne, és nagyon megtisztelő és hízelgő volt számomra, és természetesen igent mondtam. Bárcsak többet tehettem volna, mint amit, Richard, de azt hiszem, ez egy igazán kedves, jó érzéssel teli dolog lesz.”

„Ki gondolta volna, hogy ennyi évvel később az Igazából szerelem még mindig ekkora része lesz az emberek életének, különösen karácsonykor.[...]Számomra egy ilyen hatalmas projekt részese lenni, ami a szerelem ennyi különböző fajtáját vizsgálja, a végső álom volt. Számomra ez az, amiről az élet igazán szól- Szóval karrier szempontjából nincs semmi, ami ehhez fogható lenne vagy lehetne. Az Igazából szerelem üzenete sokakhoz eljutott, és továbbra is új generációkat érint. Hűha! Hatalmas dolog! Annyira büszke vagyok, hogy egy kis része lehetek ennek az üzenetnek, és remélem, ahogy a filmben is, idén karácsonykor és mindig is kedvességet és szeretetet mutattok azoknak, akiknek erre szükségük van”

– írta a színésznő a videó melletti kommentjében.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy a szereplők újra összeállna. A 2017-es Red Nose Day adománygyűjtő esemény részeként megjelent Red Nose Day Actually című rövidfilmben a színészek nagy része visszatért, csak néhányan nem vettek részt a projektben, köztük Emma Thompson, aki a filmbéli férjét alakító Alan Rickman halála miatt utasította vissza a részvételt.

Az viszont elég valószínűleg tűnik, hogy bármit is talált ki Richard Curtis a húszéves forduló alkalmából, Hugh Grant nem fog szerepelni benne. A színész egy, a Wonka című film kapcsán adott interjúban nemrég elég negatívan nyilatkozott arról, mit gondol az Igazából szerelemről.

„Nos, Colin részeit szeretem. Colin Firth története. A többit áttekerem, tényleg. Ami furcsa, mert utálom Colint, és csak rosszat kívánok a karrierjének”

– viccelődött, majd hozzátette:

„Szerintem ez a legjobb része a filmnek.”
@moviemaniacs

Hugh Grant is asked what he thinks of Love Actually

♬ original sound - Movie Maniacs

(Marie Claire)

Nyitókép: Pinterest