Jennifer Lopez

7 sztár, aki végül kihátrált J.Lo új filmjéből

Jennifer Lopez új, This Is Me... Now (Ez vagyok én… Most) című filmjében vendégszereplők széles és kissé kaotikus skálája szerepel, Jane Fondától kezdve Post Malone-on át Neil DeGrasse Tysonig. Ám ez a szereplőgárda eredetileg teljesen másképp alakult volna.


Mint a film kulisszái mögött készült dokumentumfilmből, a The Greatest Love Story Never Toldból kiderül, Lopez és csapata számos hírességet megkeresett abban a reményben, hogy szerepelnek a filmben. Ahelyett, hogy a casting folyamatát a nyilvánosság elől elzárta volna, J.Lo mindent megmutatott: végigment a nemet mondó sztárok listáján, és nyíltan beszélt azokról, akiknek aggályaik voltak a filmmel kapcsolatban.

Végül a színésznő/énekesnő így is egy nagyon változatos A-listás szereplőgárdát állított össze, akiknek többsége állatövi jegyeket alakít a Zodiákus Tanácsban. De mutatunk pár olyan hírességet is, akiket felkértek a filmre, de azt visszautasították.

​1. Taylor Swift

Taylor Swift feltehetően a folyamatban lévő Eras Tourja miatt mondott nemet. Swift korábban már fellépett J.Lo-val a Red Touron, az egyik Los Angeles-i koncert során elénekelte a Jenny From the Block-ot.

​2. Jason Momoa

A színész azt mondta, hogy „nem áll rendelkezésre" a filmben. Bár még sosem dolgozott együtt J.Lo-val, kettejük csillagjegye közös, az Oroszlán, ami talán azt jelzi, hogy az Oroszlán lehetett az a szerep, amire az énekesnő/színésznő őt szerette volna.

​3. Jennifer Coolidge

A Fehér Lótusz sztárja szintén „nem állt rendelkezésre". A két Jennifer korábban a Shotgun Wedding című filmben dolgozott együtt, ahol Coolidge J.Lo hisztis leendő anyósát alakította.

​4. Lizzo

Lizzo szintén „nem állt rendelkezésre" a filmhez. J.Lo korábban a 2019-es Hustlers című filmben dolgozott együtt az énekesnővel, amelyben Lizzo színészként debütált.

​5. Ariana Grande

Ariana Grande azért nem tudott részt venni a filmben, mert „szeptemberig Londonban van", ahol a közelgő Wicked-filmeket forgatja. Bár ők még nem dolgoztak együtt, egyértelműen rajongnak egymásért. J.Lo 2018-ban posztolt egy szelfit Grandéval, azt írva hozzá: „Imádom ezt a kicsit".

​6. Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgens, aki Lopez mellett játszott a 2019-es Álommeló című filmben, szintén nem állt rendelkezésre.

​7. Snoop Dogg

A rapper egyszerűen „nem volt elérhető". Bár ő és J.Lo évek óta ugyanazokban a körökben mozognak, valójában még sosem dolgoztak együtt.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Profimedia