True Detective: Night Country jelenetkép

Te is hátast dobsz a 4 most legnépszerűbb bűnügyi sorozattól

A streamingszolgáltatók nem hagynak minket belesüllyedni a téli depibe: most is kidobtak pár újdonságot, amibe érdemes belemerülni a kanapédról.


Igazi amerikai rémálom

A Netflixen jelenleg az Igazi amerikai rémálom az egyik legnépszerűbb sorozat, nem véletlenül. Az újdonság egy igaz krimi-dokumentumsorozat, mely egy kaliforniai nő 2015-ös elrablásának borzalmas történetét tárja fel. A bűnüldöző szervek azt feltételezik, hogy az egész egy jól kidolgozott átverés volt − ami a nő „igazi Gone Girl" becenevéhez vezetett.

American Nightmare | Official Trailer | Netflix

A három epizód január 17-én jelent meg a platformon, és eddig pozitív értékelést kapott nemcsak a nézőktől, de a kritikusoktól is. Mutatunk még pár további sorozatot is a különböző streamingszolgáltatók – HBO Max, Hulu, Apple TV+ − kínálatából.

A törvény nevében

Az HBO Maxon jelenleg az egyik leginkább megnézendő műsor kétségkívül a népszerű bűnügyi sorozat, a Törvény nevében várva várt új évada, a True Detective: Night Country.

Jodi Fostert és Kali Reist látjuk a főszerepekben, már csak emiatt is érdemes belevágni. A két nyomozó nyolc sarkvidéki kutató eltűnését vizsgálja az alaszkai Ennis kitalált városában. Az első epizód premierje január 14-én volt, az új részek minden vasárnap este jelennek meg.

Halál és egyéb részletek

A Halál és egyéb réstletek jelenleg a második legnépszerűbb sorozat a Hulun. Az új krimi-dráma premierje január 16-án volt. Mandy Patinkin a főszerepben egy nyomozót alakít, akinek feladata egy luxushajón elkövetett gyilkosság megoldása.

Death and Other Details | Trailer | Hulu

A további szereplők között találjuk Violett Beane-t, Lauren Pattent, Rahul Kohlit, Angela Zhou-t, Hugo Diego Garciat és Linda Emondot.

Fekete madár

Az e heti trendi műsorok listáját a Fekete madár című bűnügyi dráma zárja. A minisorozat James Keene 2010-es önéletrajzi regényének, az In with the Devil: A Fallen Hero, a Serial Killer, and a Dangerous Bargain for Redemption-nek (Az ördöggel: egy bukott hős, egy sorozatgyilkos és egy veszélyes alku a megváltásért) az adaptációja, és Taron Egerton játssza a főszerepet, egy elítélt bűnözőt, aki veszélyes feladatot vállal a szabadságért.


Forrás: HuffPost

Nyitókép: Profimedia