Cukormáz nélkül, jelenetkép

Ez a szürreális vígjáték most a legnépszerűbb a Netflixen

A Netflixen jelenleg a Cukormáz nélkül az egyik legnépszerűbb film. De miért is érdemes megnézni?


Az új vígjáték május 3-án mutatkozott be a streaming-szolgáltató műsorán, és ez egyben Jerry Seinfeld rendezői debütálása is. A Pop-Tarts pirítós-édesség történetén alapuló film eddig vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól.

A film egy olyan ensemble szereplőgárdát vonultat fel, amelyben Jerry Seinfeld, Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Max Greenfield, Hugh Grant, Amy Schumer, Peter Dinklage, Christian Slater, Bill Burr, Dan Levy, James Marsden szerepelnek.

Olvass tovább, mert ezen felül még ajánlunk pár filmet a streaming-szolgáltatók műsorából!

​A rólad alkotott kép

A rólad alkotott kép május 2-án debütált az Amazon Prime-on. A Robinne Lee 2017-es debütáló regényéből adaptált romkom főszereplője Anne Hathaway, aki egy egyedülálló anyát alakít, aki egy népszerű fiúbandavezérrel (Nicholas Galitzine) keveredik viharos románcba.

​Prom Dates / A szerelem végzősei

A Prom Dates premierje május 3-án volt a Hulun, és elérhető a Disney+-on. A coming-of-age komédia főszereplői Julia Lester és Antonia Gentry, mint legjobb barátnők, akiknek az utolsó pillanatban kell randit találniuk a bálra. A filmben John Michael Higgins és Chelsea Handler is szerepel

​Az aszfalt királyai

Az aszfalt királyai című életrajzi sportdráma jelenleg az Apple TV+-on trendi, de elérhető a Netflixen is. A 2019-ben mozikba került filmet négy Oscar-díjra jelölték, és ebből kettőt el is nyert. Matt Damon játssza Carroll Shelby autóversenyzőből lett autótervezőt, míg Christian Bale Ken Miles versenyzőt. A drámában a Ford Motor Company azon erőfeszítéseiről szól, hogy megalkossák a világ leggyorsabb autóját.

Forrás: HuffPost Life

Nyitókép: Netflix