Matt Le Blanc, Matthew Perry, Jennifer Aniston és Courteney Cox a Jóbarátok című sorozatban

Matthew Perry egy dolgot nem hagyott a Jóbarátok készítőinek

A színész megkérte a sorozat íróit, hogy töröljék az egyik cselekményszálat a sorozatból.


Matthew Perry október végi halála után munkatársak és barátok osztották meg a színésszel kapcsolatos élményeiket, köztük Lisa Cash, aki a Jóbarátok Las Vegasban, 1. rész című epizódjában szerepelt az 5. évadban.

A légiutas-kísérőt alakító Cashnek összesen egy soros volt a szövege, amikor a Las Vegasba tartó Ross-szal és Rachellel beszélget a repülőn, de az epizód majdnem egészen más irányba ment, mondta el nemrég a TMZ-nek.

„Vendégszereplőként érkeztem, és szuper izgatott voltam. A jelenet szerint Chandler és Monica arról vitatkoztak Vegasban, hogy utóbbi Richarddal [Monica volt barátja – a szerk.] ebédelt és nem mondja el a férfinek. A forgatókönyvünkben eredetileg Chandler felmegy a hotelszobába, szobaszervizt rendel, én pedig felhozom [neki], mint szállodai dolgozó. A végén beszélgetünk, nevetünk és kapcsolódunk, és Chandler végül megcsalja Monicát az én karakteremmel.”

Cash elmondása szerint már elpróbálták a jelenetet, majd egy nappal azelőtt, hogy élő közönség előtt leforgatták volna azt, a sorozat készítői szóltak Cashnak, hogy Perry elment az írókhoz, és azt mondta, hogy a közönség soha nem fogja megbocsátani [Chandlernek], hogy megcsalta Monicát.

„Valószínűleg igaza volt! Ez valószínűleg megváltoztatta volna a sorozat menetét és a karakterét”

– fogalmazott.

Tekintve, hogy a kétrészes epizód azzal végződik, hogy Chandler és Monica úgy döntenek, összeházasodnak (de végül nem ekkor történik meg az esküvő, mert a kápolnánál összefutnak a részegen összeházasodó Ross-szal és Rachellel), nehéz elképzelni, hogyan kerülhetett a megcsalásos történet a forgatás előtti napra.

Cash Perryről később azt nyilatkozta, hogy nagyon szimpatikus és barátságos volt, és jól érezte magát vele.

„Annyira jól éreztem magam. Annyira jó volt vele a jelenetet csinálni, és könnyű volt.”

Nem Perry volt az egyetlen, aki kifogásolt valamit a Jóbarátok sztorijában. A Joey-t alakító Matt Le Blanc híresen ellenezte, hogy karaktere összejöjjön Rachellel.