két fiatal nő tévét néz a kanapén fekve

4 februárban érkező Netflix-újdonság, amikre már most rápörögtünk

A februárt még ki kell húzzuk valahogy, de legalább a Netflix és a kanapé nem fognak cserbenhagyni minket. Szerencsére a streamingszolgáltató már most betekintést engedett a 2024. februári menetrendjébe, és annyit elárulunk, hogy biztos, hogy nem fogunk unatkozni!


Jönnek majd olyan ismert címek is, mint az Anakonda, a Pénzcsináló, a Minden végzet nehéz és A nagy Gatsby. Az igazi meglepetést azonban az új címek jelentik. Lesz több most debütáló film − mint a Nem kispályás és az Amerikai összeesküvés: A polipgyilkosságok −, és az olyan sorozatok is új évaddal térnek vissza, mint a Vak szerelem.

Olvass tovább a legjobb választásokért!

​1. Vak szerelem

Premierdátum: Február 14.

Ki áll készen a Vak szerelem hatodik évadára? A valóságshowban a versenyzők úgy randiznak, hogy nem látják egymás arcát. Külön szobában ülnek, úgynevezett solo podokban, amelyek teljesen új szintre emelik a vakrandizást.

​2. Nem kispályás

Premierdátum: február 14.

Ha egy pimasz romkomra vágysz, ismerős szereplőkkel (Gina Rodriguez, Damon Wayans Jr. és Tom Ellis), akkor jó helyen jársz. A történet egy New York-i sportújságírót követ, aki félreteszi játékkedvét, amikor megismerkedik egy elbűvölő nővel.

​3. A 30. Screen Actors Guild Awards (élő)

Premierdátum: február 24.

Először jött a Golden Globe-díjátadó, majd az Emmy-gála, most pedig a 30. Screen Actors Guild (SAG) díjátadóval folytatódik a díjátadó szezon, amely kizárólag a Netflixen lesz elérhető, ráadásul élőben követheted a sztárok vörös szőnyeges megjelenéseit.

​4. Amerikai összeesküvés: A polipgyilkosságok

Premierdátum: Február 28.

Az igaz krimi szerelmesei élvezni fogják ezt a hamarosan megjelenő dokumentumfilmet, amely Danny Casolaro újságíró ellentmondásos halálát vizsgálja. Bár öngyilkosságnak nyilvánították, a családja úgy véli, hogy azért gyilkolták meg, mert egy „A polip" nevű kormányzati összeesküvés után nyomozott.

Forrás: PureWow

Nyitókép: Getty Images