Rebel Moon, jelenetkép

10 filmújdonság a Netflixen, amit már nagyon várunk

2024 egy újabb mozgalmas évnek ígérkezik a világ egyik legdominánsabb streamingvállalata számára. Már meg is van az idén érkező filmek teljes listája, ebből szemezgettünk most pár kedvencet.


Bár jó pár filmnek nincs még megjelenési dátuma, röviden már mindegyiknél megvan, hogy miről is szólnak. Valószínűleg ezek közül több a Netflix legjobbjai közé fog tartozni, szóval érdemes észben tartani őket!

​1. Atlas

Atlas Shepherd (Jennifer Lopez) egy briliáns, de embergyűlölő adatelemző, aki mély bizalmatlansággal viseltetik a mesterséges intelligenciával szemben. Csatlakozik egy küldetéshez, hogy elfogjon egy renegát robotot, akivel rejtélyes múltja van. Ám amikor a tervek balul sülnek el, egyetlen reménye, hogy megmentse az emberiség jövőjét az MI-től, hogy megbízik benne.

​2. A legszebb játék (március 29.)

A legszebb játék egy angol hajléktalan focistákból álló csapatot követ, akik edzőjük, Mal (Bill Nighy) vezetésével Londonból Rómába utaznak, hogy részt vegyenek egy évente megrendezésre kerülő globális labdarúgó tornán, a Hajléktalanok Világbajnokságán. Az utolsó pillanatban úgy döntenek, hogy magukkal visznek egy tehetséges csatárt, Vinny-t (Micheal Ward), akinek azonban szembe kell néznie problémáival és egykori ígéretes múltjával, hogy segítsen a csapatnak megnyerni a kupát és továbblépni a saját életében.

​3. A nyolcas kód − 2. rész (február 28.)

Egy olyan világban járunk, ahol a lakosság 4%-a abnormális képességekkel születik, és ahol a high-tech robotok szigorúan felügyelik a rendet. Egy volt fegyenc összefog az általa megvetett drogbáróval, hogy megvédjen egy fiatal lányt egy korrupt rendőrőrmestertől.

​4. A hercegnő és a sárkány (március 8.)

Egy kötelességtudó leányka (MillieBobby Brown) beleegyezik, hogy hozzámegy egy jóképű herceghez, csakhogy rájön, hogy a királyi család áldozatként kezeli őt, hogy visszafizessen egy ősi adósságot. A lánynak az eszére és az akaratára kell hagyatkoznia, hogy túléljen egy barlangban egy tűzokádó sárkánnyal.

​5. Családi affér

Egy meglepő románc komikus következményeket indít el egy fiatal nő (Joey King), az anyja (Nicole Kidman) és filmsztár főnöke (Zac Efron) számára, akiknek szembe kell nézniük a szerelem, a szex és az identitás bonyodalmaival.

​6. Az ír kívánság (március 15.)

Amikor élete szerelmét eljegyzi legjobb barátnője, Maddie (Lindsay Lohan) félreteszi érzéseit, hogy koszorúslány legyen az írországi esküvőjükön. Napokkal a pár esküvője előtt Maddie tesz egy spontán kívánságot az igaz szerelemre, és a leendő menyasszonyként ébred. Az álma valóra válni látszik, ám Maddie hamarosan rájön, hogy az igazi lelki társa valaki egészen más.

​7. Rebel Moon – 2. rész: A sebejtő (április 19.)

A Rebel Moon második része folytatja Kora és a túlélő harcosok epikus sagáját, akik arra készülnek, hogy mindent feláldozva, Veldt bátor népével együtt harcolva megvédjék az egykor békés falut, az Anyavilág elleni harcban a sajátjukat elvesztettek új hazáját. A csata előestéjén a harcosoknak szembe kell nézniük saját múltjuk igazságával, és mindegyiküknek fel kell fednie, miért harcol.

​8. Az űrhajós (március 1.)

Hat hónapos magányos kutatóútja során a Naprendszer peremén egy űrhajós, Jakub (Adam Sandler) rájön, hogy a hátrahagyott házassága nem biztos, hogy vár rá, amikor visszatér a Földre. Kétségbeesetten próbálja rendbe hozni a dolgokat feleségével, Lenkával (Carey Mulligan), és ebben egy titokzatos, az idők kezdetéről származó lény segít neki, akit az űrhajó gyomrában rejtőzködve talál. Hanuš (Paul Dano hangja) Jakubbal együtt dolgozik azon, hogy megértsék, mi romlott el, mielőtt túl késő lenne.

​9. A szervezet (Aug. 16.)

Mike (Mark Wahlberg), a földhözragadt jersey-i építőmunkás gyorsan belekerül a szuperkémek és titkosügynökök világába, amikor középiskolai volt barátnője, Roxanne (Halle Berry) beszervezi egy nagy tétekkel teli amerikai hírszerzési küldetésbe.

​10. Uprising

A Csoszun korszakban, a háborút követő viharos időkben játszódó Uprising a nézőket két gyermekkori barát, majd ellenfél életén keresztül vezeti végig: egy figyelemre méltó harci képességekkel rendelkező rabszolga, aki az igazságtalan szolgaságból való kitörésért küzd, és gazdája, Csoszun legbefolyásosabb katonai családjának sarja. A film producere és társszerzője Park Chan-wook, az Old Boy és A titokzatos nő című filmek alkotója.

Forrás: The Manual

Nyitókép: Profimedia