Babygirl, jelenetkép

Hamarosan érkezik Nicole Kidman új filmje, egy forró erotikus thriller

Nicole Kidman legújabb filmje, a Babygirl hamar népszerű beszédtémává vált. A film egy korkülönbségen alapuló kapcsolatot dolgoz fel, amelyben egy hatalmi pozícióban lévő nő szexuális viszonyba kezd a gyakornokával. Igen, Nicole-nak lesz viszonya, a gyakornokot pedig a Vaskarom egyik sztárja, Harris Dickinson alakítja.


Nem ez Nicole első filmje, amelynek középpontjában egy korkülönbségen alapuló kapcsolat áll. Idén korábban aCsaládi affércímű filmben szerepelt Zac Efron oldalán, de témában Anne Hathaway is nagyot alakítottA rólad alkotott képben, ahol egy 40 év körüli elvált nőt alakít, aki viszonyt kezd egy 20 év körüli popsztárral.

​Mutatjuk, mit tudunk eddig eddig a Babygirlről.

A film a munkahelyi szexuális és hatalmi dinamikát fogja vizsgálni, és erotikus thrillerként jellemezték.

A film hivatalos szinopszisa így szól:

Egy nagyhatalmú vezérigazgató kockára teszi a karrierjét és a családját, amikor szenvedélyes viszonyba kezd egy sokkal fiatalabb gyakornokkal.

Nicole fogja játszani az említett vezérigazgatót, akinek a házassága zátonyra futott, és az említett viszonya Samuellel (Harris Dickinson) némi BDSM felfedezéssel kezdődik.

Nicole az IndieWire-nek adott interjújában azt nyilatkozta, hogy ez a film tette őt leginkább kiszolgáltatottá karrierje során.

Én csak a kiszolgáltatottsággal dolgozom. [...] A filmjeimben szereplő témák nagy részét a szexualitás szemüvegén keresztül vizsgálom, soha nem próbáltam úgy tenni, mintha ez nem így lenne [...] Ez sebezhetővé tesz, de ezt nem fogom letagadni

− mondta.

Visszatekintve a szerep eljátszásának élményére, felidézi a szereppel kapcsolatos kényelmetlenséget és összetettséget, és azt, hogy „igazából soha nem jött ki belőle”.

Tépetté tett. Egy bizonyos ponton úgy voltam vele, hogy nem akarom, hogy megérintsenek. Nem akarom ezt többé csinálni, de ugyanakkor kénytelen voltam megtenni. Nagyon kiszolgáltatottnak éreztem magam színészként, nőként, emberként. Úgy kellett bemennem és úgy kellett kimennem, hogy vissza kell vennem a védelmemet

− mesélte.

Nicole beszélt arról a biztonságos környezetről is, amelyet Halina Reijn rendező teremtett a forgatáson.

Halina átölelt engem, én pedig őt. Hihetetlenül őszintén tudtam vele beszélgetni, ami biztonságot adott. Nagyon erős anyai ösztönökkel rendelkezik, ezért nagyon óvott mindannyiunkat, de különösen engem

− mondta. Maga Halina az IndieWire-nek elmondta, hogy biztos benne, hogy mindenekelőtt egy „nagyon dögös filmet” készítettek:

Egy dolgot tudok, és ez az, hogy egy nagyon dögös filmet készítettünk. Nem tudom, hogy jót, rosszat − ez sok mindenen múlik −, de ebben biztos vagyok

− mondta.

A Babygirl szereplői

Nicole Kidman és Harris Dickinson mellett Sophie Wilde, Antonio Banderas, Jean Reno, Victor Slezak, Esther McGregor, Vaughan Reilly és Anoop Desai lesz látható a filmben.

​Babygirl megjelenési dátuma

December 20-án kerül a brit mozikba.

Forrás: Glamour UK

Nyitókép: A24