Családi affér, jelentkép

Sokkolta a rajongókat Zac Efron arca az új filmjében

Zac Efron legújabb filmje, a Családi affér pénteken került fel a Netflixre, és bár a rajongók nagyon várták már a premiert, a színész megjelenése nagy port kavart az interneten.


A 36 éves szívtipró az Instagram-követőinek bepillantást engedett a kulisszák mögé is, ahol Nicole Kidman oldalán tűnik fel. A fiókján megosztott videóban a 24 éves Joey King éppen annak a jelenetnek a forgatása közben látható, amelyben a karaktere megfullad egy szőlőszemtől, és eszméletlenül összeesik.

Miközben Zac és Nicole a színfalak mögül nézte, a színész pedig egy ponton magukra fordította a kamerát, hogy megörökítse a reakcióikat, és megmutatta, hogy nevetnek, mielőtt megdicsérte Joey-t a kiváló színészi teljesítményéért.

Azonban nem csak a forgatási bohóckodás volt az, ami felkeltette Zac közösségi média követőinek figyelmét; a külseje nagyobb port kavart.

Özönlöttek az aggódó kommentek, az egyik felhasználó pedig egyenesen megkérdezte:

WTF ! ! ! ! Mi történt az arcoddal, Zac?

Egy másik is beszólt:

Plasztikai műtét és öregedés... vagy a dohányzás. Nem tudnak átverni minket.

Néhány rajongó azonban gyorsan megvédte a színészt, felidézve az arcműtétet, amin évekkel ezelőtt egy súlyos otthoni esés után át kellett esnie.

Zac őszintén beszélt az esetről és annak következményeiről. A Men's Health 2022-es októberi számában megjelent interjúban elmesélte, milyen megrázó élmény volt, amikor összetörte az állkapcsát, miközben zokniban elcsúszott a házában.

A színész a balesetről beszélve, amely súlyos arcsérülést okozott neki, részletezte, hogyan vesztette el az egyensúlyát és csapódott egy szökőkút sarkának. Ezt követően eszméletlenül összeesett, és elárulta, hogy az állkapcsa majdnem levált az arcáról.

A felépülése során Zac észrevette, hogy arcizmai jelentősen megnagyobbodtak, ami miatt gyógytornászhoz fordult segítségért. Elmondta:

Egyszerűen megnőttek a rágóizmaim. Nagyon-nagyon nagyok lettek.

A megváltozott külseje körül kavargó pletykák ellenére Zac azt állította, hogy nem zavarják a találgatások.

Forrás: Mirror Online

Nyitókép: Netflix