Ryan Goslinga Barbie című filmben

Nincsenek szavak Ryan Gosling Barbie-s csúcsjelenetének karácsonyi verziójára

Mi ez, ha nem Kenergia?


Amikor már így, év végére azt hittük, hogy a Barbie-mánia lecsengőben van, Greta Gerwig rekordot döntögető filmjének férfi főszereplője bebizonyította, hogy mindannyian tévedtünk. Ryan Gosling Mark Ronsonnal, a Barbie című filmben hallható I'm Just Ken című dal szerzőjével megcsinálta a szám ünnepi változatát.

Ez még nem minden, a páros egy hivatalos klipet is kiadott a számhoz, egy egyperces előzetessel kiegészítve, amely egy ünnepi díszekkel feldíszített Mojo Dojo Casa House hangstúdióban játszódik. A Mojo Dojo Casa House kifejezés Kentől származik, aki a filmben ezekkel a szavakkal írja le új házát, egyfajta luxus legénylakásként.

Az előzetesben a Kent alakító Gosling azon bosszankodik, hogy az I'm Just Ken új változata, a Merry Kristmas Barbie frissnek fog-e tűnni. Egy drámai zongoraszólót javasol, amit aztán elég hamisan játszik elm végül azonban Ronson azzal nyugtatja meg, hogy a dal a karácsonytól lesz friss és aktuális.

Gosling végül úgy készül fel az éneklésre, hogy egy napszemüveget a szemére téve „belebújik a karakterbe” – mert „a világé lehet Ken hangja, de csak Barbie-é lehet a szeme”.

Ne is csigázzuk tovább a kíváncsiságát senkinek, beszéljen magáért a videó.