A született feleségek tévé sorozat női karakterei

Súlyos dolgokat állítanak a Született Feleségek sztárjáról

A Született feleségek egykori írója kitálalt a sorozat forgatásán tapasztalt furcsaságokról.


Amint arról már mi is beszámoltunk, a 2009-ben visszavonult író, Patty Lin nemrégiben jelentette meg a memoárját, amiben többek között a Jóbarátokról (amiben szintén közreműködött) is meghökkentő állításokat tett.

Lin egy másik fejezetben a 2000-es évek egyik sikersorozatáról, a Született feleségekről tett hasonlóan súlyos kijelentéseket.

Az egykori írónő szerint annak ellenére, hogy a széria nagy sikereket ért el, óriási kapkodás jellemezte a forgatásokat.

Ez is érdekelhet: Eva Longoria szerint a nők helyzete csak romlott az elmúlt két évben

Minden jelenetet kapkodva írt valaki. Marc [Cherry] (a széria alkotója – a szerk.) alig vett részt az első néhány vázlatban, de amint a forgatókönyv félig-meddig elfogadható formát öltött, elvette tőlünk, beült egy golfkocsiba, és elment az írói bungalójába, hogy megcsinálja a passzust. (..) Amikor sikerült kicsavarni a forgatókönyvet a kezéből, akkor azt átadták a produkciónak, általában közvetlenül a olvasópróba, és néha közvetlenül az első forgatási nap előtt. (..) Ebben a hatékonytalan rendszerben csoda, hogy a Született feleségek egyetlen epizódja is elkészült

– írta Lin.

Azonban közel sem ez volt az írónő legdurvább állítása: Lin szerint ugyanis a stáb mindent megtett annak érdekében, hogy elkerülje az egyik főszereplőt, Teri Hatchert, sőt, állítólag még a szemébe sem mertek belenézni.

Általában csak a felolvasásokon találkoztunk a szereplőkkel, ahol csendben hátul ültünk, és próbáltunk nem szemkontaktust teremteni Teri Hatcherrel

– folytatta Lin.

Hatcherrel szemben egyébként nem először hoztak fel ehhez hasonló vádakat, korábban például azt állították róla, hogy még a legközelebbi kollégái sem bírták elviselni őt.

Hatcher szerint az évek alatt azonban többször is tagadta az előbb említett állításokat.

A stáb tudja, hogy bármikor egy busz elé ugrottam volna értük

– mondta a Daily Mailnek.

Forrás: Independent

Kép: Getty Images