Twisters

Glen Powell is reagált a Twisters elmaradt csókjelenetére

Glen Powell végre reagált a felháborodásra, amiért a Twisters végén nem volt csók a két főszereplő között.


Az 1996-os Twister folytatása július közepén kerül a mozikba, Powell-lel Tyler Owens szerepében, aki egy nagymenő viharvadász, aki Kate-tel (Daisy Edgar-Jones) szövetkezik, hogy megszelídítsen egy tornádót. A Tyler és Kate közötti dinamika a film kulcsszereplője, de a kettejük közötti egyértelmű romantikus feszültség ellenére soha nem csókolóznak a vásznon. Később kiderült, hogy Lee Isaac Chung rendező úgy döntött, hogy a csókjelenetet kiveszi a végleges filmből.

Powell a Screen Rantnek nyilatkozott a The Best Man's Ghostwriter című Audible Original podcastjének népszerűsítése kapcsán, és reagált a film hiányzó csókja körüli felháborodásra. Sok néző siránkozott a jelenet eltávolítása miatt, Powell pedig örömtelinek találja, hogy ennyien komolyan veszik a dolgot.

Biztos vagyok benne, hogy láttátok a kulisszák mögötti részt, ahol tényleg megcsókolhattam Daisy Edgar-Jonest, és csak ez számít. Nagyon jól éreztük magunkat, és büszke vagyok a filmre. Úgy gondolom, hogy ez is azt mutatja, hogy az embereket tényleg érdekli a film. Daisy és én küldözgetjük egymásnak a TikTok-videókat és a gifeket. Annyi vicces dolog jött ki belőle. Erről szólnak a nyári filmek. Megteremti ezt a beszélgetést és kulturális pillanatot

− nyilatkozta.

​Vannak előnyei és hátrányai is a Twisters hiányzó csókjának

A világszerte 313,9 millió dolláros bevételével a Twisters igazi kasszasikerré vált, amely ellenállt az erős versenynek. Pozitív kritikákat is kapott, így a folytatás vitathatatlanul vetekszik elődjével. A film egyik legerősebb része a Tyler és Kate közötti kapcsolat, amely mindkettejük karakterének elmélyítését szolgálja, miközben a cselekmény egy részét is táplálja. Emiatt a párosítás nagyon népszerűvé vált az interneten, így felháborodást váltott ki, hogy nem csókolóznak a képernyőn.

Chung magyarázata a Twisters csókjának kivágására jól átgondolt és könnyen érthető, kezdve a közönség változó ízlésétől egészen addig, hogy nem akarta csökkenteni Kate szerepének ívét. Ezen túlmenően azt is mondhatnánk, hogy a Kate és Tyler közötti kötelék elég erős ahhoz, hogy ne legyen szükség nyílt romantikus gesztusokra.

Ugyanakkor azok, akik azt kívánják, bárcsak bekerült volna a csók a Twisters végső vágásába, ugyanúgy jogosak. Az akciófilmek túl gyakran vetik bele a főszereplőiket egy erőtlen romantikus kapcsolatba, de a Kate és Tyler közötti románcot őszintének érezzük. Egy végső csók még jobban feldobta volna az általános diadalérzetet a végén.

Forrás: Screenrant

Nyitókép: Universal Pictures