Babygirl, jelenetkép

Megérkezett Nicole Kidman új thrillerének forró előzetese

Megérkezett Nicole Kidman új erotikus thrillerének előzetese, és úgy néz ki, mintha az Egy botrány anatómiája és a Csábító leckék keresztezése lenne, megspékelve A szürke ötven árnyalatával.


Az A24 most tette közzé a Babygirl című film teljes hosszúságú trailerét, amelyet Halina Reijn (Játsszunk gyilkosost!) írt és rendezett. A filmet a Velencei Filmfesztiválon mutatták be augusztusban, és azóta csupa pozitív kritikákat kapott. A siker elsősorban a Nicole Kidman és Harris Dickinson közötti kémiának köszönhető, akik megpróbálnak egyensúlyba hozni egy tiltott szerelmi viszonyt. (Figyelem: szexuális feszültségből nem lesz hiány a filmben.)

A történet egy befolyásos vezérigazgatót, Romyt (Kidman) követi, aki beleegyezik, hogy részt vegyen egy mentorprogramban az új gyakornoki csoporttal.

Vezérigazgatónak lenni azt jelenti, hogy együttműködőnek és nevelőnek lenni. Mindenki csak arra vár, hogy meghajoljak a nyomás alatt

− mondja a klipben.

Az egyik gyakornokban azonnal felismeri a férfit, akit nemrég látott egy elveszett kutyát vigasztalni az utcán. Bár próbálja tagadni a Samuel (Dickinson) és közte lévő kémiát, végül beadja a derekát.

A viselkedése elfogadhatatlan

− mondja Romy. Erre a férfi:

Valóban?

- YouTube

Ha ezt akarjuk csinálni, fel kell állítanunk néhány szabályt, amivel mindketten egyetértünk. Kezdve azzal, hogy megmondom, mit kell tenned, és te megteszed

− teszi hozzá Samuel.

Romy nem akarja kihasználni Samuelt:

Nagyon fiatal vagy még. Nem akarlak bántani.

De a férfi korántsem naiv.

Hatalmam van feletted, mert egyetlen telefonhívásomba kerül, és mindent elveszítesz. Felizgat, amikor ezt mondom?

− tárja fel lapjait Samuel.

A Babygirl karácsony napján (december 25-én) kerül a mozikba, éppen időben a két ünnep közötti kikapcsolódáshoz.

Forrás: PureWow

Nyitókép: A24