Vilmos herceg, Katalin hercegné, illetve György herceg és Sarolta hercegnő

Sarolta hercegnő és György herceg ezen a humoros becenéven szólítják apjukat

A brit királyi család tagjai egymás között már régóta vicces neveket találnak ki a másikra. A legfiatalabb rokonok beceneveiről már régóta tud a nagyközönség, viszont most az derült ki, hogy Sarolta hercegnő és György herceg milyen vicces megszólítással illetik apjukat.


Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy még Meghan Markle-t is egy aranyos becenéven szólítják a négy fal között. Azt az elnevezését még gyermekként kapta az anyukájától, így azóta is örömmel tekint rá. A név eredetével és az érzelmi hátterével kapcsolatban itt lehet részleteket olvasni.

Azonban nem ő az egyetlen, aki ilyen megszólításokat kapott a királyi családon belül. Többek között Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének is van sajátja, de még a gyermekeiknek is. A walesi hercegi család legkisebb tagjának — Lajos hercegnek — például testvérei találtak ki egy új nevet, melyen azóta is örömmel becézik.

Nemrég kiderült, hogy Sarolta hercegnőék bizony az édesapjuknak, a jövendőbeli királynak is egy humoros nevet találtak. Ebbe a titokba Ainsley Harriott tévés szakács avatta be a rajongókat. Mint kiderült, egy rádióműsorban a szakács egy bizonyos halsütési módról beszélgetett a műsorvezetővel.

Egy ponton megjegyezte, hogy azt a technikát csak kisebb halakhoz lehet alkalmazni, hiszen a nagyobbak nem sülnének meg tőle eléggé. Ebből a beszélgetésből Vilmos herceg gyermekei kiragadták a „poachy" angol szót a hangzása miatt, és nagyon viccesnek találták.

A testvérek azóta rendszeresen így szólítják apjukat, ami annak is a jele, hogy nagyon szeretik egymást. Sajnálatos módon György herceg nemsokára elszakad testvéreitől, hiszen jövendőbeli trónörökösként fel kell készülni a szerepére. Sokan éppen ezért tartank attól, hogy Sarolta hercegnő, valamint Lajos herceg is Harryhez hasonlóan tartalék gyereknek érzik majd magukat.

Ez ellen Katalin hercegnéék már kidolgoztak egy tervet, melynek részleteiről itt lehet olvasni.

Nyitókép: Getty

Forrás: Marie Claire