Harry herceg

Ezért szólalt fel a nő, akivel Harry herceg elvesztette a szüzességét

Harry herceg a Tartalék című memoárjában elmesélte, hogyan veszítette el a szüzességét. A könyvében nem említette meg a nála idősebb nő nevét, azonban az illető leleplezte magát. Ezért állt ki a nyilvánosság elé.


A Tartalékban Harry herceg leírta, hogy 16 évesen egy forgalmas kocsma mögötti mezőn vesztette el a szüzességét. Mindez egy nála idősebb nővel történt, aki akkoriban nagyjából 18 éves lehetett. Bár a leírtakban nem szerepelt az illető neve, a megjelenés után nemsokkal mégis fény derült az igazságra.

Az idén 40 éves Sasha Walpole kiállt a nyilvánosság elé, és bevallotta, hogy Meghan Markle férje róla írt a memoárjában. Abban az időben vőfélysegédként volt alkalmazva a Highgrove-ban. A herceggel ott ismerkedtek meg egymással 1999-ben. A könyv szerzője élete egyik megalázó epizódjaként írta le az esetet, amit egy idősebb nővel élt át.

Abban az időben többször is összejártak, az első intim együttlétükre pedig valóban egy mezőn került sor. Walpole-t — az elmondása szerint — senki sem értesítette arról, hogy ezt a történetet bemutatják a könyv tartalmában. Bár a nevét nem jelölték meg, mégis megalázónak érezte, hogy róla szólnak a pletykák.

Arról nem is beszélve, hogy mindenki a titokzatos nő kilététől tanakodott a januári megjelenés óta. A már kétgyermekes anyukaként élő nő úgy érezte, hogy ezeknek a találgatásoknak csak úgy vethet véget, ha mindent bevall a nyilvánosság előtt. Az Independent cikkében így idézték Walpole szavait:

„Az emberek kérdezősködnek. Addig kérdezgetnek mindenkit, amíg nem tudják meg, hogy ki volt az. És igen, hallgathatnék a történtekről, de akkor ez soha nem szűnne meg.

Nem nevezett meg engem, de azok az emberek, akik ott voltak azon az estén, vagy egyszerűen csak annak a társasági körnek a tagjai voltak, képesek lennének kitalálni, hogy rólam van szó.”

A Tartalék a megjelenésétől kezdve folyamatosan rekordokat dönt az eladásaival. Vilmos herceget és Katalin hercegnét azóta már többször is felkérték, hogy nyilatkozzanak a könyv tartalmáról, de ezekre a kérdésekre még sosem reagáltak. Kapcsolódó cikkünket itt lehet elolvasni.

Nyitókép: Getty