Vilmos és Harry herceg 2015-ben

Ilyen volt a háttérben Vilmos és Harry herceg kapcsolata a vitájuk előtt ​

2020 óta mindenki számára egyértelmű, hogy Vilmos és Harry herceg között teljesen megromlott a kapcsolat. Arról viszont valószínűleg kevesen tudnak, hogy miként viselkedtek egymással azelőtt, a színfalak mögött. Egy egykori királyi alkalmazott nemrég beavatott mindenkit a részletekbe.

Grant Harrold évekkel ezelőtt az akkor még hercegi címmel rendelkező Károly mellett szolgált, aki mostanra az Egyesült Királyság királya lett. Munkaideje alatt közelebbről megismerhette a család tagjait, bár a kapcsolata nem mindenkivel indult zökkenőmentesen. Egyszer el kellett bújnia III. Károly elől egy szekrénybe, mely egy nagyon humoros történethez vezetett.

Az eset részleteiről egy korábbi cikkünkből lehet többet megtudni.

Éveken keresztül szolgált komornyikként, ebben az időintervallumban pedig szoros barátságot kezdett ápolni Vilmos és Harry herceggel, valamint az idősebb testvér szerelmével, akit most az emberek Katalin walesi hercegnéként ismernek. Harrold nyilatkozata szerint tényleges barátság alakult ki négyük között, amit mi sem igazol jobban, mint hogy közös kocsmákba jártak fiatalon.

A barátságukról és a walesi hercegné hírnév előtti stílusáról egy korábbi írásunkból lehet informálódni. Az egykori komornyik nemrég visszaemlékezett arra a napra, amikor megtudta, hogy Harry és Meghan Markle elhagyják a királyi családot. Kezdetben el sem hitte a híreket és kitalációnak, rossz pletykáknak tartotta őket.

„Amikor a nyilatkozatok kijöttek, emlékszem, ott ültem és azt gondoltam, hogy »mi a fene folyik itt?«, mert ez két ember nagyon közel állt egymáshoz. A legjobb haverok voltak, ezért szomorít el, hogy két srác, akik szó szerint a legjobb barátok voltak, hirtelen ilyen fordulóponton estek át”

— olvashatjuk a Marie Claire cikkében.

Vilmos \u00e9s Harry herceg II. Erzs\u00e9bet kir\u00e1lyn\u0151 temet\u00e9s\u00e9n

Fotó: Getty

Folytatásképp elmondta, hogy szerinte Károly király továbbra is közel érzi magához Markle-t és kisebb fiát, ezt pedig nagyon szépen fejezte ki a trónra kerülése utáni első nyilatkozatában. Azzal, hogy megemlítette a sussexi hercegnét, kihangsúlyozta, hogy igenis a család tagjainak tekinti őket, annak ellenére, hogy nem dolgoznak már hercegi párként.

Egy cikkünkben elmeséltük, hogy az új uralkodó eltökélte, hogy királyként kibékíti fiait, hiszen szüksége van minden rokonára a monarchia irányításához. Nem tudjuk, hogy sikerrel jár-e a terve, de az biztos, hogy mindannyian szeretnénk újra együtt látni a két herceget és családjaikat békességben.

Nyitókép: Getty