Colin a Bridgerton család harmadik évadában

Megosztó lett A Bridgerton család 3. évadának ezen jelenete

Voltak, akik imádták és voltak, akik egyenesen gyűlölték ezt a jelenetet A Bridgerton család 3. évadában.


A Bridgerton család 3. évada Colin és Penelope barátságából indult szerelmi történetét mutatja be. Míg Penelope már régóta epekedik Colin után, a férfinek időre volt szüksége, hogy rájöjjön, ő is hasonlóan érez a nő iránt. Szerencsére Colin anyja, Violet Bridgerton is támogatja a fiatalok szerelmét.

„Tetszik, hogy Violet mindig is úgy gondolta, hogy Penelope lesz az út Colin számára, szinte mintha csak arra várt volna, hogy felébredjen a fia és rájöjjön az érzéseire”

– mondta nemrég a Bustle-nek a Violetet alakító Ruth Gemmell.

A harmadik évadban több olyan jelenet is van, amelyben Violet megpróbálja Colint finoman rávezetni arra, hogy felismerje valódi érzéseit. A rajongókat azonban megosztotta egy ilyen pillanat.

A harmadik évad negyedik epizódjában Violet észreveszi, hogy fia nem boldog, így lelkesítő beszédet tart számára.

„Mindig is az egyik legérzékenyebb gyermekem voltál”

– mondta a jelenetben.

„Mindig tisztában voltál azzal, hogy másoknak mire van szükségük, mindig próbáltál segíteni, vagy egy viccel feldobni a hangulatot. Olyan ritkán helyezed magadat előtérbe. Büszke vagyok az érzékenységedre, de azért élsz, hogy másoknak megfelelj? El tudom képzelni, hogy ez mennyire fárasztó lehet - talán fájdalmas is.”

Ez az ominózus jelent azonban sok rajongóban felháborodást keltett. Véleményük szerint ugyanis ez nem Colinra, hanem egy másik Bridgerton testvérre igaz leírás.

„Várjunk csak, miért beszél Anthonyról? Nem Colinról kellett volna beszélnie?”

– írta ironikusan egy rajongó az X-en (korábbi Twitter).

Egy másik néző nem értette, hogy miért Colin kapja ezeket a mondatokat, mikor ő gyakran utazhatott Anthonyval ellentétben, kinek otthonról kell irányítania a családot.

Mások azonban így értelmezték a jelenetet:

„Arra utalt, hogy Colin azért él, hogy másokat lelkileg kielégítsen, míg Anthony azért, hogy a kötelességeinek eleget tegyen, ami nem ugyan az.”

Hasonló véleményen volt egy másik rajongó is:

„Colin mások érzelmeit helyezi előtérbe, hogy boldoggá tegye őket, még akkor is, ha a sajátjait nem veszik figyelembe.”

Violet beszédének második felében még egyértelműbbé teszi monológja szándékát, mivel elismeri a Colin által viselt „páncélt”, vagyis a külföldi hazatérése óta uralkodó kemény viselkedését.

Ha tetszik a rajongóknak, ha nem, szerencsére Violet útmutatása megteszi a hatását. Megrémülve attól, hogy Penelopet eljegyzi Lord Debling, Colin siet, hogy elcsípje a nő a bálon - és a többi, nos, már Bridgerton-történelem.


Nyitókép: Instagram

(Bustle)