Brad Pitt

Brad Pitt és új szerelme kapcsolata komoly fordulatot vett

Úgy tűnik, a 60 éves Oscar-díjas színész teljesen „belezúgott" fiatalabb barátnőjébe, Ines de Ramonba, és románcuk egyre komolyabb.


Pimaszul mosolyog minden alkalommal, amikor a közelében van

− mondta egy forrás a People-nek a pár kapcsolatáról.

A 34 éves ékszeripari vezető ebben a hónapban költözött a színészóriás otthonába.

Ő is boldog, hogy vele élhet. Sok időt töltöttek Bradnél, így ennek volt értelme, hogy odaköltözzön. A kapcsolatuk komoly. Ez Brad első barátnője a válás óta. Nem állapodott meg korábban, és ez kifizetődött számára. Imád Inesszel járni

− folytatja a forrás.

A bennfentes hozzáteszi, hogy Pitt „újra a világ tetején van".

Bár Brad a válás óta randizott párszor, de soha nem komolyan. Ez az első komoly kapcsolata, és nem is lehetne boldogabb

− mondta korábban egy forrás az outletnek, utalva a volt feleségétől, Angelina Jolie-tól való 2016-os szakítására.

A hónap elején Brad állítólag egy rózsaszín bazsarózsából és egy bagettből álló csokrot küldött az ékszergyártó cég vezetőjének a Los Angeles-i irodájában Valentin-napon. De Ramont mosolyogva kapták lencsevégre, amint kivitte az ajándékokat az irodából és az autójába.

A duót először 2022 végén hozták kapcsolatba, amikor egy koncerten együtt fotózták le őket. Akkoriban a források azt mondták, hogy a pár néhány hónapja titokban randizik. Majd az új románcról szóló pletykákat tovább táplálta, amikor segített Pittnek megünnepelni az 59. születésnapját.

Pitt Babylon című filmjének afterpartyján is együtt látták őket, de ügyeltek arra, hogy a románcukat ne kürtöljék világgá az eseményen. Egy évvel később, 2023 novemberében a pár a 12. éves LACMA Art+Film gálán tette hivatalossá kapcsolatát.

Forrás: Pagesix

Nyitókép: Profimedia