A Bridgerton család harmadik évadának jelenete

Egymásba szeretett két szereplő a Bridgerton család 3. évadának forgatásán

Míg A Bridgerton család sorozatában ritkán zajlik simán a szerelem, úgy a kameráktól távol igen könnyen rá talált két szereplőre a 3. évadból.


A Netflix nagysikerű sorozatának két sztárja, Bessie Carter és Sam Phillips között románc szövődött, mely alakulását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy tavaly már össze is költöztek.

A Daily Mail elárulta, hogy annak ellenére, hogy a karaktereik nem érintkeznek a sorozatban egymással, a színészek randizni kezdtek a harmadik évad forgatása közben.

A sorozat forgatása 2022 júliusában kezdődött és 2023 márciusában fejeződött be, Bessie pedig három hónappal később költözött Sam brightoni lakásába.

A 30 éves Bessie Prudence Featherington karakterét alakítja a Netflix sikersorozatában, míg a 39 éves Sam pedig Lord Debling szerepét játssza, aki Penelope új kérője.

A párt már több eseményen is lefotózták a családjukkal együtt, többek között Bessie híres anyukája, Imelda Staunton és a Downton Abbeyből ismert Jim Carter apukája mellett.

A párt legutóbb 2023 májusában kapták lencsevégre, amikor is egy színházi eseményen mutatkoztak. Ez pedig arra utal, hogy jól működik a kapcsolatuk már régóta.