Diana ezzel a kérdéssel hallgattatta el karácsonykor a királyi családot

Diana ezzel a kérdéssel hallgattatta el karácsonykor a királyi családot

A rajongók már tűkön ülve várják A Korona hatodik évadát, mely a hónapban debütál két részletben a Netflixen. Az hatodik és egyben az utolsó évad Diana hercegnét követi majd nyomon, Elizabeth Debicki tragikus haláláig alakítja a walesi hercegnőt. Az évad közelgésétől pedig ismét felreppent pár pletyka a néhai hercegnőről.


A közelgő évad debütálása újra felszínre hozta a Diana hercegnővel kapcsolatos elméleteket és pletykákat, kezdve attól az elmélettől, mely szerint a hercegné halála idején terhes volt.

A héten egy új pletyka is felbukkant, amely a néhai hercegnővel kapcsolatos, és amely – ha minden igaz – karácsonykor némaságra bírta az egész királyi családot. De vajon láthatjuk-e ezt a jelenetet majd a sorozatban?

„Az a hír járja, hogy Diana felvetette a kérdést, miszerint a királyi család továbbra is releváns marad-e szerintük egy föderális Európában. Ez természetesen sokkolta a néha Erzsébet királynőt és férjét, Károly herceget”

– írta a Marie Claire.

Erről az esetről korábban Andrew Morton királyi szakértő írt a Diana igaz története című könyvében, beszámolva arról, hogy mit hallott a feszült hangulatú étkezésről, és arról, hogy a királyi család állítólag hogyan ignorálta megjegyzéseit.

„A királynő, Károly herceg és a királyi család többi tagja is úgy nézett rá, mintha őrült lenne”

– írta Morton az 1992-es könyvben.

„És folytatták a vitát arról, hogy ki lőtte le a nap utolsó fácánját, amely vita az este hátralévő részét kitöltötte.”

Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy ez a jelenet szerepel-e majd A Korona hatodik évadában.

Nyitókép: Getty