egy nő és egy férfi randizik egy kávézóban

Ezt a 6 dolgot azonnal kiszúrja a randipartnered veled kapcsolatban

Az első randi a romantikus érdeklődőkkel lehet kacér és izgalmas, de szorongást és bizonytalanságot is okozhat.


Az a típus vagy, aki a megjelenése, a személyisége és a szófordulatai minden apró részletén parázik? De miért pazarolnál energiát olyan dolgokra, amiket a partnered valószínűleg úgysem vesz észre, nemhogy érdekelné?

Az alábbiakban randiszakértők árulják el, hogy melyek azok a dolgok, amiket a potenciális párod valószínűleg észrevesz már rögtön az elején.

​1. A testbeszéded

Damona Hoffman randi-tréner szerint az, ahogyan a testeddel helyezkedsz, jelzi a párodnak, hogy érdekel-e vagy sem.

Általában ha érdekel valaki, a csípődet felé fordítod, közelhajolsz, amikor beszélgettek, és alkalmat keresel arra, hogy néha hozzáérj. A testtartásod ugyanilyen. Egyenesen állsz, magasra emelt fejjel, vagy lógatod a fejed. Az előbbi önbizalmat jelez, az utóbbi annak hiányát.

​2. Az arckifejezésedet

Felveszed és megtartod a szemkontaktust, és hitelesen mosolyogsz? Vagy a tekinteted kitérő, és rosszkedvűnek tűnsz? Itt is, az előbbi önbizalmat, az utóbbi pedig annak hiányát jelzi. Valakinek a szemébe nézni segít megteremteni a kapcsolat érzését. A szemkontaktus kerülése azt eredményezheti, hogy távolinak érzed magadtól a másikat.

​3. Az ápoltságod és a higiéniád

egy eleg\u00e1ns n\u0151 \u00fcl szemben egy f\u00e9rfival egy \u00e9tteremben egy poh\u00e1r borral

Fotó: Shutterstock

A randi előtti rituálédnak tartalmaznia kell olyan alapvető feladatokat, mint a zuhanyzás, a fogmosás és a fésülködés − a potenciális párod biztosan értékelni fogja ezeket. A piszkos körmök vagy a testszagok az önismeret hiányát sugallják. Egy ápolt, jó modorú ember azt mutatja, hogy van önbecsülése és tisztelete mások iránt.

​4. A ruhád

Győződj meg róla, hogy a helyszínnek megfelelően öltöztél fel. Nem akarsz túlöltözve megjelenni egy kocsmában, vagy alulöltözve egy előkelő étteremben. Jól öltözöttnek lenni kevésbé a drága ruhák viseléséről szól, sokkal inkább arról, hogy az alkalomhoz illő ruhát viselsz.

​5. Hogy mennyit beszélsz magadról

Kellemesen oda-vissza dobáljátok a labdát, vagy nagyon egyoldalú a beszélgetés? Ha a párod nem tud szóhoz jutni, az probléma. A potenciális párod észre fogja venni, ha kérdezgeted őket, vagy csak magadról beszélsz a végtelenségig.

​6. A modorod és az, ahogyan a kiszolgálóval bánsz

Ha az első randi egy bárban vagy étteremben vagytok, a potenciális párod észre fogja venni, milyen udvariasan érintkezel az ott dolgozó emberekkel. Ez pedig sokat elárul valakinek a jelleméről.

Forrás: HuffPost Life

Nyitókép: Shutterstock