Vilmos és Harry

Harry kihagyja barátja esküvőjét, hogy ne kelljen Vilmossal találkoznia

Egy újabb puccos királyi esküvő következik: Harry herceg és Vilmos herceg közös barátja, Hugh Grosvenor - azaz Westminster 7. hercege - június 7-én házasodik. Sokakat pedig az érdekel a leginkább, hogy a testvérek újra egyesülnek-e a jeles napon?


A királyi testvérpáros rajongói számára azonban rossz hír, hogy az egyesülés nem fog bekövetkezni. A Page Six magazinja elárulta, hogy Harry kapott meghívót az esküvőre, de visszautasította azt. A magazinnak nyilatkozó forrás szerint Harry valóban kapott egy „save the date” kártyát néhány hónappal ezelőtt, de felhívta Hugh-t, és azt mondta, hogy túl kínos lenne neki és Meghannak, ha elmennének, így elnézést kért, Hugh pedig állítólag megértette.

Tom Quinn királyi szakértő a Mirrornak pedig elmondta, hogy Vilmos herceg minden bizonnyal részt vesz az esküvőn, hiszen ő Hugh herceg keresztapja. Quinn később szintén megerősítette, hogy Harry a kínos szituáció miatt utasította vissza az esküvőt.

Katalin walesi hercegn\u00e9, Vilmos walesi herceg, Harry, Sussex hercege \u00e9s Meghan, Sussex hercegn\u0151je Erzs\u00e9bet kir\u00e1lyn\u0151 temet\u00e9s\u00e9n 2022. szeptember 10-\u00e9n WindsorbanFotó: Chris Jackson/Getty Images