JLo és Ben Affleck egymás mellett sétál

Most akkor mégis válnak? 60 millió dolláros házát árulja JLo és Ben Affleck

Az utóbbi hetekben egyre több jel utal arra, hogy a sztárpár Jennifer Lopez és Ben Affleck válhatnak. A 60 millió dollárt érő Beverly Hills-i házuk árulása pedig szintén erre engedi következtetni a rajongókat.


A hétvégén több forrás is arról számolt be a TMZ-nek, hogy a pár felkérte Santiago Arana ingatlanügynököt, hogy adja el a tavaly májusban közösen vásárolt ingatlanjukat. Arana állítólag már két hete mutatja a házat, de még mindig nincs rá vevő. A magazin arról is beszámolt, hogy a páros körülbelül 65 millió dollárt kér a villáért.

A TMZ beszámolója szerint azonban JLo és Affleck „több millió dolláros” anyagi veszteséget szenvednek majd el az eladással, mivel az ingatlanos jutalékát, a szuperdrága ingatlanokra kivetett új adót, valamint a fejlesztésekre fordított jelentős összeget is ki kell fizetniük.

A pár képviselői eddig nem reagáltak a Page Six megkeresésére, így se nem kommentálták, se nem erősítették meg a hírt.

A szemfülesek a napokban szúrták ki, hogy a Zilow elnevezésű amerikai ingatlanpiaci oldalra új képek kerültek fel a luxus ingatlanról. A Daily Mail beszámolója szerint az otthon belsejéről készült fotók június 1-jén és június 5-én kerültek fel a honlapra. A Page Six korábban megkereste a Zillow-t kommentárért, de nem kapott választ.

Jennfifer Lopez és Ben Affleck 2023 májusában – 10 hónappal később, hogy Las Vegasban kimondták a boldogító igent – készpénzben vásárolták meg a 43 ezer négyzetméteres ingatlant 60,85 millió dollárért. Az újonnan épült luxusvillában 17 hálószoba, 30 fürdőszoba és 80 parkolóhely található. Az ingatlan területén fedett sportkomplexum, sportbár, szabadtéri pihenőhely és medence is található.

A korábbi válási pletykák így tovább fokozódnak. A hírek szerint Affleck már külön lakásban él és nemrég látták egy barátjával ingatlan keresés közben. Ezen kívül a jegygyűrűjét sem viseli már, ami további találgatásokra ad okot.

Azonban sem Lopez, sem pedig Affleck nem foglalkozott nyilvánosan a szakítási pletykákkal, és továbbra sem reagálnak a találgatásokra.


Nyitókép: Getty