Julia Fox

Julia Fox coming outolt: leszbikusnak vallotta magát

Julia Fox leszbikusnak vallotta magát, az OMG Fashun műsorvezetője pedig a közösségi médiában is elkezdte terjeszteni a hírt.


Az egész akkor kezdődött, amikor a TikTok felhasználó @emgwaciedawgie (egy humorista) azt írta egy nemrég megjelent bejegyzésében:

Imádom, amikor egy leszbikust látok a barátjával. Olyan, mintha azt mondanám, hogy ááá, utálod azt a férfit. Szó szerint utálod őt.

Gracin a továbbiakban egy olyan kapcsolatot írt le, amelyben a nő úgy tűnik, hogy „szó szerint megveti" a férfi partnerét. Július 8-án Fox aztán a videót egy saját sétálós válasszal fűzte össze − és láthatóan rezonált az üzenetre.

Hé, ez én voltam. Én voltam az a leszbikus. Annyira sajnálom, fiúk. Többé nem fordul elő

− mondja Fox a 16 másodperces klipben.

Ahogy az eredeti posztoló írta a folytatásban: „did i just facilit julia fox coming out", majd a képaláírásban az „ily queen" felirattal ünnepelte az alkalmat.

A rajongók a hozzászólásokban a szeretetüket fejezték ki.

Annyira büszke vagyok rád

− írta az egyik felhasználó; „ikon vagy" − írta egy másik.

Ha követed a Foxot, tudod, hogy nem ez az első alkalom, hogy őszintén beszél a szexualitásáról. Egy 2022-es, a Ziwe című műsorában való megjelenése során megosztotta, hogy gondolkodott azon, hogy nőkkel randizik, hozzátéve, hogy van egy „meleg része", amit szeretne felfedezni.

Mintha nem is tévedtek volna a volt pasijaim, amikor leszbikusnak neveztek, és panaszkodtak, hogy soha nem akartam velük szexelni

− folytatta.

2023-ban Fox pedig arról beszélt, hogy „árucikknek" érzi magát a férfiak számára.

Abban a pillanatban, amikor már nem szolgáltam őket igazán, egyszerűen eldobtak. Csak egy jelvény voltam, amit maguknál tarthattak

− mondta a Dazednek.

Nemrég a Down the Drain című könyv szerzője megosztotta, hogy több mint két éve cölibátusban él.

A Roe v. Wade megsemmisítése és a jogaink megfosztása miatt ez egy módja annak, hogy visszavegyem az irányítást

− mondta Andy Cohennek a Watch What Happens Live című műsorban.

Fox már azelőtt is, hogy leszbikusnak vallotta volna magát, hangos LMBTQ+ szövetséges volt. A fiával egyforma „Gay Ally" pólókat viselt, és a Gay Timesnak adott 2023-as interjújában hangot adott a transz közösségek támogatásának.

Cisz nőként úgy érzem, hogy abszolút kötelességem erősíteni és felemelni a transz hangokat, és megpróbálni megértetni az emberekkel, hogy akár transz, nem bináris vagy queer, a nap végén mindannyian emberek vagyunk

− mondta.

Forrás: Bustle

Nyitókép: Getty Images