György, Katalin, Lajos, Vilmos és Sarolta

Ez az oka, hogy Katalin hercegnét  „mellőzték" gyerekei iskolájában

Vilmos herceg és Katalin mindig is arra törekedtek, hogy az állandóan reflektorfényben lévő életük ellenére normális nevelést biztosítsanak a gyerekeiknek.


A szülői szakértők gyakran elemzik, hogy a walesi hercegi pár mennyire szembemegy a királyi hagyományokkal, amikor György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg neveléséről van szó.

Állítólag még a néhai II. Erzsébet királynőt is megdöbbentette, hogy a család ennyi időt tölt együtt a konyhában, és arra bátorítják a gyerekeiket, hogy legyenek „játékosak".

A herceg és a hercegnő jelenleg a Lambrook Schoolba jár, miután Walesék 2022-ben Windsorba költöztek, de előtte a St Thomas' Battersea iskolába jártak. Ebben az iskolában azonban annyi diáknak vannak nagyon híres vagy ismert szülei, hogy Katalint valóban „mellőzték" délelőttönként.

az iskolaigazgat\u00f3 k\u00f6sz\u00f6nti Katalin \u00e9s Vilmos gyerekeit a Lambrook Schoolban

Fotó: Getty Images

Katalin arról is ismert, hogy annak ellenére, hogy a királyi család rangidős tagja, ő kísérte a gyerekeket az iskolába. A hercegnét gyakran kiszúrták a többi szülő között az iskola kapujában, és bár azt gondolnánk, hogy sok figyelmet kap az anyukák és apukák körében, a hírek szerint teljesen „figyelmen kívül hagyták", amikor Györgyöt és Saroltát a régi londoni iskolájukba kísérte.

Akkoriban egy másik királyi család gyereke is járt az iskolába. Maud Windsor, a néhai királynő unokatestvérének, Mihály kenti hercegnek az unokája, szintén Györggyel egy időben iratkozott be. De az évek során olyan nevek is kísérték gyerekeiket az iskolába, mint Cara Delevingne és Florence Welch.

György, Sarolta és Lajos jelenlegi iskolája 520 ezer négyzetméteren terül el, és úszómedencével, golfpályával, táncstúdióval és előadóművészeti stúdióval büszkélkedhet, a gyerekeknek pedig a latintól a méhészkedésig sokféle órája van.

Forrás: Marie Claire

Nyitókép: Getty Images