Katalin walesi hercegné

Itt az első hivatalos fotó Katalain hercegnéről januári műtétje óta

A Vilmos herceg által készített fotón a walesi hercegné gyermekeivel látható.


Vasárnap jelent meg az első hivatalos fotó Katalin walesi hercegnéről, amióta január közepén hasi műtéten esett át.

A Vilmos herceg által készített fotón Katalin egy széken ülve mosolyog a kamerába, miközben gyermekei, György és Lajos herceg, valamint Sarolta hercegnő fogják közre.

A Kensington-palota által és a walesi hercegi pár X-fiókján közzétett kép a hét elején készült Windsorban.

„Köszönöm a kedves jókívánságokat és a folyamatos támogatást az elmúlt két hónapban. Boldog anyák napját kívánok mindenkinek”

– írta Katalin a fotó alatt.

Az anyák napját Nagyböjt negyedik vasárnapján tartják az Egyesült Királyságban, amely idén március 10-re esett.

Katalin hercegnéról január 17-én derült ki, hogy tervezett hasi műtéten esett át, melyet követően csaknem két hétig kórházban volt. A Kensington-palota közleményében azt írta akkor, hogy Katalin legalább húsvétig teljesen visszavonul a hivatalos királyi feladatoktól.

A hercegné március elején először tűnt fel januári kórházi kezelése óta,egy autóban látták utazni az azt vezető édesanyja oldalán, az angliai Windsor kastély közelében.

Ez is érdekelhet: Újabb teóriák keringenek Katalinról a róla készült paparazzi kép óta

Február közepén a királyi szakértők úgy értékeltek, hogy a hercegné egészségügyi állapota valószínűleg stabilan javul a műtétje óta, miután kiderült, hogy Katalin lábadozása közben Norfolkba utazott, hogy Vilmos herceggel és gyermekeikkel töltse a félévi szünetet.

Az elmúlt hetekben folyamatos találgatásokról lehetett olvasni a médiában Katalin műtétjével kapcsolatban, melyek némelyike már-már abszurd volt.

Az egyik szerint a hercegné műtétje közben komplikációk léptek fel, aki emiatt kómába esett. A Kensington-palota nem sokkal később közleményt adott ki, melyben megnyugtattak mindenkit Katalin hogyléte felől.

(NBC News)

Nyitókép: Profimedia