Katalin hercegné

Katalin születésnapja alkalmából soha nem látott fotót osztottak meg róla

Katalin hercegné tegnap ünnepelte a 42. születésnapját, és míg a walesi hercegné számára ez rengeteg születésnapi jókívánságot és köszöntést jelent, a királyi család rajongói soha nem látott fotókat nézegethetnek róla.


A királyi család hivatalos közösségi média profilja az X-en (korábban Twitter) egy különleges születésnapi jókívánságot osztott meg, valamint egy új fotót a hercegnéről, mely Károly király koronázásán készült.

Nagyon boldog születésnapot kívánunk ma a walesi hercegnének!

− írták a bejegyzésben.

A képet a veterán királyi fotós, Chris Jackson készítette, a fotón Katalin abban a fehér, hímzett Alexander McQueen ruhában látható, amelyet királykék és vörös szertartási köntösökkel viselt, a szettet pedig tiara helyett Jess Collett x Alexander McQueen flitteres virágos fejdíszével egészítette ki. A fotó előterében a császári állami koronát viselő Károly király áll Zsófia hercegnével és Edward herceggel, ami arra utal, hogy a képet a Buckingham-palotában rögzíthették, vagy Károly és Kamilla első megjelenése előtt, vagy közvetlenül azután, hogy a palota erkélyére léptek.

Tavaly a királyi család egy olyan fotóval tisztelgett Katalin nagy napja előtt, amelyen a hercegné először utazott Walesbe, mióta 2022 szeptemberében átvette a walesi hercegnéi címet, így az idei bejegyzés is a hagyományoknak megfelelően készült.

A Westminster apátság is megosztott egy üzenetet a királyi család születésnapja alkalmából, egy videóval, amelyen harangoznak a tiszteletére.

Forrás: Goodhousekeeping

Nyitókép: Getty Images