Repülőgépen utazó nő

Ez a lehető legrosszabb ülés a repülőn

Egy népszerű vízvezeték-szerelő cég megosztotta, melyek a legjobb helyek a repülőgépen a lehető legkényelmesebb utazás érdekében.

A brit Victorian Plumbing fürdőszobai cég betekintést engedett a turistáknak abba, hogy melyek a legjobb és legrosszabb helyek, amelyeket repülőgépen utazva érdemes lefoglalni.Brenna Ryan, a Victorian Plumbing munkatársa szerint van néhány fontos tényezőt, amit érdemes figyelembe vennünk az ülés kiválasztásakor a repülőn.

Először is, gondoljuk át, milyen gyakran kell kimennünk a mosdóba. Ha elég gyakran, akkor ezt vegyük figyelembe, amikor eldöntjük, hogy melyik ülőhelyet foglaljuk.

A repülőgépeken általában elöl és hátul is van mosdó, ezért ha lehet, igyekezzünk oda ülni, és kerüljük a repülőgép közepét, amelyik a legmesszebb van attól.

A Victorian Plumbing által végzett kutatás szerint a legjobb ülés a repülőn a 4C, Ryan szerint ez elég közel van a mosdóhoz, de nem annyira, hogy esetleg az onnan kiáradó szagokat megérezzük.

„Ez az ülés egy folyosói ülés a repülőgép eleje felé, és nincs túl közel a repülőgép elejéhez, hogy az emberek sorban álljanak melletted a mosdóért. Emellett elég messze van a mosdóból érkező szagoktól is.”

Ezzel szemben Ryan óva intette a turistákat a 11A ülés foglalásától, mivel ott nehezebb felállni, és nem nyújt kilátást sem.

„A legrosszabb ülés a repülőn a 11A. Ez az ülés nem csak a mosdótól van távolabb, de ablakos ülés is, ami megnehezíti a gyakori mosdószünetekhez szükséges manőverezést. Nemcsak ezek a problémák okoznak kényelmetlenséget, de a szék nem rendelkezik ablakkal sem, annak ellenére, hogy úgynevezett ablakos ülés.”

A Victorian Plumbing emellett arra is figyelmeztet, hogy a repülőjegyet foglaló turisták gondolják át, hogy ablakos, középső vagy folyosós ülést szeretnének-e.

Bár úgy tűnhet, hogy az ablakülés a legszebb része a sornak, hiszen onnan nyílik a legszebb kilátás, a társaság kiemelte, hogy a turistáknak nehezebb felállni és kinyújtóztatni a lábukat.

Hasonlóképpen, számos repülési szakértő megjegyezte, hogy a párban utazóknak érdemes a folyosói és az ablakos helyet is lefoglalniuk, az egyedül utazók kevésbé hajlanak arra, hogy két másik ember közötti helyet foglaljanak.

(Express)

Nyitókép: Shutterstock