Vilmos walesi herceg és Katalin walesi hercegné az Elysée-palotában Párizsban, 2017.

Még egy aggasztó furcsaságot találtak Katalin manipulált fotóján

Többen is kiszúrták, hogy Katalin hercegné nem viseli jegygyűrűjét első hivatalos fotóján, mely januári hasi műtétje óta készült róla.

Az elmúlt napok több okot is szolgáltattak a királyi család rajongói számára az újabb összeesküvés-elmélet gyártására. A Kensington-palota vasárnap este közzétette az első fotót Katalin walesi hercegnéről azóta, hogy két hónappal ezelőtt hasi műtéten esett át. A Vilmos walesi herceg által készített képen Katalin három gyermeke körében látható.

Hétfőn mi is megírtuk, hogy a fotót több nagy nemzetközi fotóügynökség is visszavonta, miután azon egyértelműen látszott, hogy megszerkesztették. Később kiderült, hogy Katalin hercegné végzett némi átalakítást a fotón, ami miatt nyilvánosan bocsánatot is kért.

Most azonban másra lettek figyelmesek egyesek a fotóval kapcsolatban. Míg sokan megkönnyebbültek, hogy a walesi hercegnét mosolyogni látják, és úgy tűnik, egészséges és boldog, mások rámutattak, hogy a fotón nem szerepel férje, Vilmos herceg, és hogy Katalin nem viseli a jegygyűrűjét.

„És ahogy hónapok óta az első fotó Kate Middletonról felbukkant az interneten, nem tudtam nem elgondolkodni... miért nincs Vilmos is a képen? Hol volt a jegygyűrűje?”

– írta az egyik rajongó az X-en.

A királyi rajongók között és a brit médiában azóta mennek a találgatások a hercegné állapotáról, amióta a palota bejelentette, hogy Katalin január közepén hasi műtéten esett át, és húsvét utánig távol marad a királyi feladatoktól.

Erre reagálva a Kensington-palota képviselője február végén azt mondta a Page Sixnek, hogy a palota januárban világossá tette a hercegnő felépülésének időbeli ütemezését, és csak jelentős frissítéseket fognak közölni, mely iránymutatás továbbra is fennáll.

A Town & Country magazin szerint a Kensington-palota nem kívánt magyarázatot adni arra, hogy Katalin miért nem viseli a jegygyűrűjét a nemrég közzétett fotón, de tisztázta, hogy Vilmos herceg készítette róla és gyerekeiről a képet.

Nem ez az első hivatalos fotó, melyen walesi hercegné nem viseli eljegyzési gyűrűjét sem, amely egykor Vilmos herceg néhai édesanyjáé, Diana hercegnőé volt.

A Town & Country beszámolója szerint Katalinon egy 2022--es vitorlásversenyen sem volt látható gyűrűje.

A királyi család rajongóinak valószínűleg nincs okuk a valódi aggodalomra, az említett fotót után egy nappal Katalint és Vilmost együtt fotózták le, amint távoztak a windsori kastélyból.

A walesi herceg hétfő délután a londoni Westminster Apátságba tartott a Nemzetközösségi Nap alkalmából tartott éves istentiszteletre, oldalán Katalin walesi hercegnével, aki azonban egy privát találkozóra indult, nem tért még vissza királyi kötelességeihez.